Kanye West kondigt nieuw album aan op Twitter en er is meer!

Kanye West kondigt nieuw album aan op Twitter en er is meer!

Grote plannen voor rapper Kanye West. Na zijn aankondiging dat hij een filosofisch boek ging schrijven, zegt hij nu op Twitter dat hij een nieuw album uitbrengt in juni. De plaat gaat zeven nummers tellen en heeft momenteel nog geen naam. 

Kanye West, wereldberoemde rapper en man van Kim Kardashian, kondigde met een tweet zijn nieuw album aan. Een naam heeft hij nog niet voor het project, maar hij onthulde wel dat de plaat uit zeven nummers gaat bestaan en dat het uitkomt op 1 juni.

Kid Cudi

Naast een nieuw solo-album, kondigde West ook een samenwerking met rapper Kid Cudi aan. Die verdween sinds 2016 onder de radar, na een opname in een afkickcentrum tegen zijn zelfmoordgedachten en depressie. Maar is hij klaar om aan iets nieuw te werken met Kanye.

De twee zijn immers al een tiental jaar beste vrienden. Kanye West gaf Kid Cudi een platencontract bij zijn maatschappij G.O.O.D. en sindsdien is de carrière van Cudi succesvol geworden.

Ze gaan zichzelf voor het album de naam ‘Kids See Ghosts’ geven en brengen op 8 juni hun muziek uit. Of het album dezelfde naam gaat dragen, maakten ze nog niet bekend.

Het laatste album van Kanye West ‘The Life of Pablo kwam uit in 2016.

Gesponsorde artikelen