Kanye West romantischer dan ooit in nieuwe single over Kim (haar kont)

Kanye West romantischer dan ooit in nieuwe single over Kim (haar kont)

Van alle rappers op deze aardbol, is Kanye West zonder twijfel de meest romantische. Hij bewees het al in de videoclip van Bound 2, waarin hij zijn naakte verloofde Kim Kardashian meevoert op een hels ritje op z’n moto. Maar in zijn gloednieuwe single, I won (ft. Future), gaat Kanye nog een paar stapjes verder. 

Serieus, als deze lyrics je niet doen smelten van de romantiek, heb je een hart van steen. Hier alvast onze 7 favoriete zinnetjes uit Kanyes nieuwste:

1. “I want to dip that ass in gold”

Als iemand een kont heeft om in het goud te doppen, is het Kanyes verloofde wel. Dat bewees de Amerikaanse realityster onlangs zelf nog tijdens een spraakmakende fotoshoot in Thailand waarbij ze haar fameuze achterste zelfzekerder dan ooit in de kijker zette (zie foto rechts).

Persoonlijk zouden we al tevreden zijn met zilveren of bronzen billetjes, maar Kim mag echt van geluk spreken dat de charmante Kanye haar nog altijd zijn absolute nummer 1 vindt. En daar hoort uiteraard maar één kleur bij: goud.

2. “Baby, we should hit the south of France, so you could run around without them pants”

Yup, Kanye gaat nog even door over het achterste van zijn lief, dat hij uiteraard het liefst ziet zonder verpakking rond. Opnieuw een prachtige uiting van een puur staaltje romantiek.

Wij kijken nu alvast uit naar de liefdevolle vakantiekiekjes uit Zuid-Frankrijk, inclusief babydochter North West uiteraard.

3. “You the number one trophy wife, so it’s only right to live the trophy life”

Omdat élke vrouw ervan droomt om door haar man te worden gebruikt als trofee om te showen aan zijn vriendjes. Al mogen we Kanye bij deze niet onderschatten, want hij ziet zijn Kim echt wel doodgraag. Met deze uitdrukking wil hij naar eigen zeggen vooral aantonen dat Kim de vrouw is van wie elke man droomt en dat hij met haar dus de trofee heeft gewonnen.

Even zonder ironie: bij deze smelten we echt. Of toch een beetje. 

4. “I made it over NBA, NFL players. So every time I score, it’s like the Super Bowl”

En Kanye brengt ook even Kims geweldige ex-liefjes ter sprake. Alweer iets waar alle vrouwen dolgraag aan herinnerd worden. 

5. “I put that glacier on your little hand, now that’s the only thing without a tan”

Omdat we nooit eerder een man zulke lieve woordjes hebben horen zeggen over het gebruinde velletje van zijn lief. 

Met glacier verwijst Kanye trouwens naar de gigantische verlovingsring van 8 miljoen dollar waarmee hij Kim vorig jaar ten huwelijk vroeg vorig jaar in oktober op haar 33ste verjaardag.

6. “My trophy on that Bound bike, I gave you only pipe. If people don’t hate, then it won’t be right”

Schattig gewoon hoe hij Kim hier geruststelt na alle kritiek op hun samenwerking in zijn vorige videoclip. Echt, om sprakeloos van te worden.

7. “You could look at Kylie, Kendall, Kourtney and Khloe, all your mama ever made was trophies, right?”

Maar Kim is niet de enige vrouw die kan genieten van de romantische Kanye. Ook voor haar zussen is de rapper bijzonder lief.

Een videoclip van I won is er helaas nog niet, maar Kanye kennende mogen we op beide oren slapen: ze wordt minstens zo memorabel  als die van Bound 2. 

Gesponsorde artikelen