Kanye West slaat racist die Kim Kardashian bedreigt

Kanye West slaat racist die Kim Kardashian bedreigt

In Beverly Hills heeft rapper Kanye West (36) naar verluidt een tiener een mep verkocht nadat de jongen zijn vriendin Kim Kardashian (33) had bedreigd en uitgescholden. Dat meldt onder meer TMZ. Kardashian heeft een klacht ingediend tegen de 18-jarige jongen, die haar gisteren zou hebben uitgescholden voor ‘nigger lover’ en riep haar te zullen vermoorden. 

Het incident startte voor een medische praktijk, waar de jongen de deur nog zou hebben opengehouden voor Kardashian. Hij schoot echter in een colère toen hij paparazzi opmerkte, waarna hij hen begon uit te schelden. Hij moet daarbij onder meer  ‘niggers’ geroepen hebben, waarna Kardashian hem zei dat woord niet te gebruiken.

De tiener richtte zijn woede vervolgens op de realityster, en schreeuwde dat Kanye een ‘nigger’ was en zij een slet en een ‘nigger lover’. De discussie ging door in het gebouw, waar Kim een telefoontje van Kanye zou hebben gekregen. Toen de tiener besefte wie de beller was, zou hij volgen E! nog eens “fuck you nigger” naar het toestel zou hebben geroepen. West, die blijkbaar al ter plaatse was voor een afspraak met Kardashian, repte zich naar haar, waarna de tiener de wachtkamer van een chiropractor zou zijn binnengelopen. Daar zou West de tiener hebben geslagen, al is het niet duidelijk hoe erg het handgemeen precies was. New York Daily News spreekt van een mep op de arm, terwijl een bron van People zegt dat West de tiener “amper raakte.” TMZ meldt dan weer dat een masseur de kemphanen moest scheiden.

Naar Kanye West loopt nu een gerechtelijk onderzoek voor slagen en verwondingen, terwijl Kardashian een klacht zou hebben ingediend tegen de tiener. De zaak zou wel eens een vervelend staartje kunnen krijgen voor de rapper, tegen wie al een ander onderzoek loopt voor slagen en verwondingen wegens een aanval op een fotograaf.

Gesponsorde artikelen