Kanye West wil elk paparazzi-agentschap kopen om eigen foto’s te kiezen

De Amerikaanse rapper Kanye West zegt dat hij elke paparazzi-agentschap wil kopen. Dat vertelde hij in een interview met Nick Cannon.

Kanye West hoopt zo zelf foto’s te kunnen kiezen. Daarnaast wil hij ook fotografen helpen die het moeilijk hebben om werk te vinden door de coronacrisis.

Geld spenderen

“Ik spring in de auto met een paparazzo en huur paparazzi in. De zaken lopen slecht door Covid-19, dat weet ik. Daarom neem ik ze aan”, zegt de rapper. “Ik koop alle paparazzibedrijven. Ik wil de exacte foto’s kiezen.”

Maar dat is niet het enige dat West wist te vertellen. In 2019 richtte hij de religieuze gospelgroep Sunday Service op. En daar heeft hij al 50 miljoen dollar (ongeveer 42 miljoen euro) aan gespendeerd. “Ik heb elk dubbeltje dat ik heb voor marketing van Yeezy kreeg aan Sunday Service uitgegeven. Elke dollar die ik had. Als je de opera’s en vluchten optelt. Er gingen 120 mensen naar Jamaica. De Yeezys verkochten zichzelf. Dus in plaats van te betalen voor advertenties, investeerde ik het in de kerk. Ik heb geïnvesteerd in het verspreiden van evangelie.”

Meer
Lees meer...