Karen Damen blijft dan toch nog eventjes ros

Karen Damen blijft dan toch nog eventjes ros

Toen Karen Damen, ook bekend als dé rosse van de oude K3, woensdagavond in het programma Van Gils en Gasten de bom liet vallen dat ze van haarkleur zou veranderen, waren we toch wel even verrast. We begonnen ons al beelden te vormen van wat het zou kunnen worden maar dat zal toch nog even moeten wachten: gisteren stuurde Karen namelijk al een tweet om te zeggen dat het kappersbezoek niet doorgaat. Is ze ook bang het ros te zullen missen?

Woensdagavond vertelde Karen Damen in het programma Van Gils en Gasten dat ze vandaag naar de kapper zou gaan en een andere haarkleur zou kiezen. Welke kleur wist ze nog niet, maar ros zou het niet meer worden. “Geen ros meer deze keer, nu het niet meer moet.”

Ondertussen is Karen al van gedachte veranderd want gisteren liet ze met deze tweet weten dat ze haar kappersbezoek heeft afgezegd. Toch nog geen blonde/bruine Karen. Wanneer ze wel zal gaan, weten we nog niet en misschien blijft ze wel voor de rest van haar leven ros. Zolang ze zelf blij is met haar hairdo, maakt het voor ons eigenlijk niet echt uit.

Wat je ook doet met je haren, Karen, je blijft geweldig!

Gesponsorde artikelen