Left Right
scrollTop top

Karen Damen deelt groot nieuws in ‘Gert Late Night’: ze plant een groot optreden in de Lotto Arena


Karen Damen deelt groot nieuws in ‘Gert Late Night’: ze plant een groot optreden in de Lotto Arena

Karen Damen plant volgend jaar een groot optreden in de Lotto Arena, dat maakte ze bekend in ‘Gert Late Night’. Binnen enkele weken zou er al een eerste single komen.

Gert Late Night opende met een grappig filmpje van Damen, waarin ze een groot optreden aankondigt in de Lotto Arena, en dat over een jaar op 16 maart 2018. In de docusoap Karen maakt een plaat zullen we Damen kunnen volgen in hoe ze dat optreden voorbereidt. De laatste aflevering zal samenvallen met haar grote solodebuut.

“Er zijn al liedjes, er is een producer, er zijn teksten, …”, zegt ze. “Het wordt allemaal heel echt.” Ze kondigde meteen ook aan dat er binnen een aantal weken ook een single zal verschijnen. Het optreden zal gevuld worden met Nederlandstalige nummers. “Ik wil dingen vertellen aan de mensen, al zingend”, legt ze uit uit in het programma. “Het gaat over dagdagelijkse dingen. Voor het grootste deel zullen het autobiografische liedjes zijn.”

Tickets zullen vanaf maandag 9 uur beschikbaar zijn op de website van VIER.

Zwanger

Damen had haar grote nieuws deze middag al aangekondigd op Instagram. Er werd heel de dag zwaar gespeculeerd en velen dacht dat het ex-K3-lid geen solocarrière maar een tweede zwangerschap zou gaan aankondigen. Maar ze waren het ‘grote nieuws’ dus duidelijk in de verkeerde richting aan het zoeken.

Ze liet op Instagram al weten dat ze groot nieuws had:

Zo kondigde ze haar optreden en nieuwe plaat aan in ‘Gert Late Night’:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899