Karen Damen-fans moeten eraan geloven: “Ik wacht tot storm gaat liggen en ga dan onaangekondigd naar de kapper”

Karen Damen-fans moeten eraan geloven: “Ik wacht tot storm gaat liggen en ga dan onaangekondigd naar de kapper”

Wel ros, of niet ros? Dat leek even de vraag bij Karen Damen, die we allemaal kennen als de rosse van de oude K3. Woensdagavond liet ze bij ’t programma Van Gils en Gasten de bom vallen dat ze van haarkleur zou veranderen. Een dag later tweette ze toch maar niet naar de kapper te gaan. Maar voordat fans opgelucht ademhalen … het zal uiteindelijk toch NIET ros worden. “Ik wacht tot de storm gaat liggen en ga dan onaangekondigd naar de kapper”, heeft ze gisteravond laten weten aan Showbizz-Site.

Karen Damen zou niet meer als de rosse door het leven gaan. In het programma Van Gils en Gasten vertelde ze een kappersafspraak te hebben staan en niet alleen voor een knipbeurt, maar ook om haar haren te verven in een ander kleurtje. Geen nieuws van levensbelang maar voor veel K3-fans sloeg dit bericht in als een bom. Velen reageerden geschokt en lieten via sociale media duidelijk merken hoe jammer ze het zouden vinden als Karen Damen niet langer ros zou zijn.

Maar fans konden een dag later al opgelucht ademhalen, want via Twitter liet Karen weten “toch maar niet naar de kapper te gaan“. Waarom is ze toch van idee veranderd? “Ik had dat er uitgefloept bij Van Gils en Gasten, maar de massale reactie daarop vond ik toch wat erover”, zegt Karen Damen tegen de krant Het Nieuwsblad. “Er zijn toch dingen in het leven die belangrijker zijn dan mijn haarkleur.”

Zo noemt Karen het goede doel vzw With Love by Ferre dat ze steunt: “Ferre was een jongetje dat aan kanker overleden is en mij heel erg geïnspireerd heeft. Zijn ouders hebben een vzw opgericht die geld inzamelt om de kamers in kinderziekenhuizen op te fleuren, zodat zieke kinderen zich daar beter voelen. Een project waar ik heel graag mijn steun aan verleen.” Hoewel fans zich even flink druk maakten, is de vraag ‘wel of niet ros’ voor Karen zelf helemaal niet zo belangrijk.

En die nieuwe haarkleur, die gaat er uiteindelijk toch komen. “Ik heb besloten om te wachten tot de storm is gaan liggen en ga dan onaangekondigd naar de kapper”, bekende ze gisteravond aan de Vlaamse entertainmentsite Showbizz-Site.

En eerlijk, zolang ze zelf blij is met haar hairdo, maakt het voor ons niet echt uit.

Gesponsorde artikelen