Left Right
scrollTop top

Karen Damen neemt afscheid van rode haren!


Karen Damen is niet meer ros
© VIJF

Karen Damen, voor eeuwig en drie dagen ‘de rosse van K3′, is niet meer … ros! Na meer dan twintig jaar met rode lokken, gaat Karen nu door het leven als blondine. Da’s trouwens ook hoe ze haar tienerjaren doorbracht, blijkt uit de foto’s die ze zelf op Instagram postte.

Een blonde, een zwartharige en een rosse: dat was en is nog steeds de basis van K3. Zo leerden we Karen Damen dan ook kennen, als de rosse. Nu ze al enkele jaren het K3-leven achter zich gelaten heeft, is het tijd voor iets nieuws. Dat blijkt toch uit de Instagrampost die Damen enkele dagen geleden online zette.

Van ros naar blond!

Een bezoekje aan de kapper is natuurlijk altijd wat eng, maar voor Karen moet het extra spannend geweest zijn. Liefst twintig jaar was ze ros, en dat had trouwens helemaal niets met K3 te maken.

Eerder had Karen al eens laten vallen dat ze zichzelf als tiener met blond haar niet knap vond. Zodra ze van thuis het ‘ok’ kreeg, schakelde ze dan ook over op het vuurrood dat we kennen. Dat hield ze bijvoorbeeld ook op haar trouwdag met Anthony.

Karen als tiener

Maar nu is het dus tijd voor iets anders: blond! Karen zette bij de foto met haar nieuwe kapsel ook meteen een throwback naar haar tienerjaren. Het wordt even wennen, maar wij vinden alvast dat ze er fantastisch uitziet!

View this post on Instagram

1990 vs 2019 ?

A post shared by Karen Damen (@karendamen) on


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452