Karen Damen vergeet Telenet-factuur en zet haar Anthony op voetbaldieet

Karen Damen vergeet Telenet-factuur en zet haar Anthony op voetbaldieet

Je factuur niet op tijd betalen, het overkomt de besten. Karen Damen heeft het de afgelopen tijd druk genoeg gehad om zo’n vergetelheidje te rechtvaardigen, maar Telenet sneed ook ten huize Damen de kabel gewoon af. Vervelend, want hubby Anthony wilde eigenlijk wel naar de voetbal kijken, en dat feestje ging niet door. 

“Rekening toch betaald?” ’t Is een grapje dat tijdens de feestdagen al eens valt, als het fonduestel het elektriciteitsnet onder te hoge druk zet. Maar Karen Damen had deze keer écht pech: de Telenet-rekening was wat te laat betaald, waardoor de provider het ex-K3-tje en haar man zonder kabel zette.

Pech voor Anthony, want die wilde volgens de tweet van Karen, net naar El Clàsico kijken: Real Madrid versus Barcelona. Zonder Telenet werd dat echter een feestje in mineur, en dus probeerde Damen via Twitter Telenet te bereiken.

Intussen was de rekening namelijk al betaald, en dus probeerde Damen toch nog de brokken te lijmen. Ook bij Telenet probeerden ze de huwelijkse crisis te voorkomen. Of ze El Clasico gehaald hebben, is niet duidelijk. Die match eindigde trouwens in een 0-3 eindstand. ’t Kan verkeren.

Gesponsorde artikelen