Karen “de rosse van de oude K3” Damen is straks geen rosse meer

Karen “de rosse van de oude K3” Damen is straks geen rosse meer

We horen jullie allemaal roepen en we roepen mee: NEE KAREN! Gisteren dropte Karen in het programma Van Gils en Gasten plots het nieuws van haar aankomende kappersbezoek en het feit dat we haar binnenkort met een ander kleurtje zullen zien rondlopen. De rosse van K3 is niet meer. Maar Karen heeft gelijk: nu ze niet meer verplicht is ros haar te hebben, kan ze doen wat ze wil. Blond, bruin, paars met gele stippen: ga ervoor!

Vrijdag is het zover: dan verdwijnen Karens rosse lokken. Ze nam amper een maand geleden afscheid van K3 en nu volgt ook de haarkleur die bij de rol hoorde. No more “de rosse” Karen. Natuurlijk is dat het einde van de wereld niet en kan Karen met haar haren doen wat ze wil. Wie weet vinden we haar nieuwe kleur veel beter dan het ros dat we zo gewoon zijn.

In het weekblad TV-Familie zei ze al eerder dat ze, nu ze niet langer in K3 zit, kan experimenteren met haar kapsel: “Ik heb mijn kapper al gezegd dat er verandering mag komen en dat hij zijn goesting mag doen … Spannend.” Inderdaad, heel spannend.

Gisteren kwam er in het programma Van Gils en Gasten zelfs een datum uit de bus: “Ik ga overmorgen naar de kapper.” Karen en de andere gasten waren origineel aan het praten over de nieuwe film De premier van Eric Van Looy maar dit nieuws nam toch even het gesprek over. Welke kleur het zal worden weet ze zelf ook nog niet: “Bruin of zo, ik weet het niet. Ik heb daarstraks aan mijn uitgroei gezien dat dat toch nog een beetje blond is dus misschien gewoon mijn eigen haarkleur.” Wat het ook wordt, we blijven dol op Karen!

Bekijk hier het fragment uit Van Gils en Gasten zelf:

Bronnen: Het Nieuwsblad, Van Gils en Gasten

Gesponsorde artikelen