Katy Perry gespot op concert Ed Sheeran met haar ex … Zijn de twee terug samen?

Katy Perry gespot op concert Ed Sheeran met haar ex … Zijn de twee terug samen?

Begin dit jaar kondigde Katy Perry (32) nog aan dat haar relatie met Orlando Bloom (40) ‘on hold’ stond. De twee gingen als vrienden uit elkaar maar zijn wel terug samen gespot op een concert van Ed Sheeran. Katy Perry zat heel de avond op de schoot van Orlando Bloom en volgens ooggetuigen werd er ook heel wat afgekust.

In februari trok Katy Perry de stekker uit haar relatie met Orlando Bloom. Na 10 maanden samen te zijn geweest, wilde de twee “respectvol ruimte maken voor elkaar”. In een mededeling liet de popster weten dat ze als vrienden uit elkaar gingen maar dat ze nog liefde voor elkaar voelden. Moesten ze elkaar genoeg ruimte geven, zouden ze terug samen kunnen zijn, vertelde destijds een bron aan E! News. En dat lijkt nu gelukt te zijn.

“Het leek echt alsof ze terug samen zijn”

Tijdens een concert van Ed Sheeran in het Staples Center in Los Angeles, werden de twee gespot door enkele fans. Ze probeerden zich nochtans goed te verstoppen met elk een zwart petje op. Volgens getuigen hadden ze de tijd van hun leven. “Het leek echt alsof ze terug samen zijn,” vertelt een ooggetuige aan E! News. “Ze hebben bijna heel de avond geknuffeld. Zij zat tijdens het concert op zijn schoot en er werd ook flink wat gekust.” Niet veel fans hadden door dat zij het waren, dus konden ze zich volledig laten gaan.

Gesponsorde artikelen