Katy Perry opnieuw beschuldigd van seksuele intimidatie

Zangeres Katy Perry wordt voor de tweede keer in een week tijd beschuldigd van seksuele intimidatie. Na model Josh Kloss, komt nu ook televisiepresentatrice en onderneemster Tina Kandelaki daarvoor uit. De zangeres zou op een feestje dronken geweest zijn en haar verschillende keren lastiggevallen hebben.

Katy Perry wordt door een tweede persoon beschuldigd van ongewenste seksuele intimiteiten. Deze keer gaat is het Tina Kandelaki, een tv-presentatrice en onderneemster uit Georgië, die met haar verhaal naar buiten komt. De zangeres zou haar lastiggevallen hebben op een feestje.

Blijven proberen

Tina Kandelaki
Tina Kandelaki – GettyImages

De zangeres was op het bewuste feestje dronken, staat er in de Russische krant Rossiyskaya Gazeta te lezen. De popster zou dan Tina Kandelaki betast hebben en haar proberen te kussen hebben. Zelfs toen de Georgische duidelijk maakte dat ze dat niet wilde, bleef Katy Perry proberen, ook bij andere mensen.

Kandelaki zegt zelf dat ze pas met haar beschuldiging naar buiten durfde te komen, nadat ze die van model Josh Kloss had gelezen op zijn Instagramprofiel.

Katy Perry en haar platenfirma moeten miljoenen betalen voor plagiaat.

Losse handjes

Katy Perry werd deze week al beschuldigd van seksuele intimidatie. Dat kwam toen van een man: model Josh Kloss, die de love interest van de zangeres speelde in de videoclip van Teenage Dream. Hij beweert dat ze op een feestje zijn broek en onderbroek naar beneden heeft getrokken. Op die manier kon iedereen die in hun buurt stond, zijn intieme delen zien.

https://www.instagram.com/p/B1CFg2xFG-C/?utm_source=ig_web_copy_link

Kloss heeft zijn volledige verhaal gedaan via zijn Instagramprofiel. Hij schreef ook dat Katy Perry tijdens de opnames van de videoclip supervriendelijk was tegen hem. Maar vanaf er andere mensen in de buurt waren, zei ze dingen zoals hoe vies het wel was om hem te moeten kussen.

Er kwam nog geen reactie uit de entourage van Perry, zowel op de beschuldigingen van Josh Kloss als op die van Tina Kandelaki.

Meer
Lees meer...