Keeping Up With Rob and Blac: Rob Kardashian en Blac Chyna krijgen een eigen realityreeks

Keeping Up With Rob and Blac: Rob Kardashian en Blac Chyna krijgen een eigen realityreeks

’t Was een kwestie van tijd voor momager Kris Jenner het zou regelen, en het is nu ook bevestigd: Rob Kardashian en Blac Chyna krijgen een eigen realityreeks op de Amerikaanse zender E!. Werktitel: Rob & Chyna. Maar wij gokken dat er in de uiteindelijke titel een ‘Keeping Up With’ zal staan.

Wij kunnen nog altijd niet goed vatten dat Rob Kardashian en Blac Chyna, aka Angela White, een koppel zijn, laat staan dat ze gaan trouwen en een kind verwachten samen. Maar nu krijgen ze dus ook een eigen realityreeks. Zes uur lang, elke aflevering duurt één uur, zullen we kunnen zien hoe ’t loopt het de verloving, de zwangerschap en “everything in between”, laat de zender weten.

En da ’s nog niet alles, want na die zesdelige reeks wordt nu ook al een special aangekondigd: de bevalling. Want uiteraard moet je de geboorte van een baby-Kardashian (de enige met die achternaam) aan de hele wereld tonen. En nee, dat bedoelen we niet sarcastisch, want ja, wij gaan sowieso kijken.

Exacte datum is nog niet bekendgemaakt, E! spreekt over “later dit jaar”. En Rob en Chyna worden co-executive producers van de reeks.

Gesponsorde artikelen