Keert dit ‘The Walking Dead’-personage uit de eerste seizoenen terug?

Keert dit ‘The Walking Dead’-personage uit de eerste seizoenen terug?

Maakt een van de meest memorabele personages uit de eerste seizoenen van ‘The Walking Dead’ zijn terugkeer? Niemand minder dan Jon Bernthal is samen met andere ‘Walking Dead’-acteurs gespot dichtbij de set van de zombieserie. Bernthal speelde in de eerste twee seizoenen van de show Shane, de collega van hoofdpersonage Rick.

Een fan postte trots een foto met Andrew Lincoln (Rick) en Norman Reedus (Daryl) op Instagram, met het onderschrift “Net nadat ik mijn vorige foto nam, liepen ze binnen!!!! (Shane, Rick, Daryl)”. Dat Bernthal, die zelf enkel vaag op de achtergrond van de foto te zien is, zich dichtbij de Walking Dead-set bevindt, is opvallend. The Walking Dead wordt gewoontegetrouw opgenomen in Georgia en dat is wel erg ver van New York, waar Bernthal momenteel bezig is met het tweede seizoen van zijn eigen serie The Punisher.

Bekijk hieronder de Instagrampost, met op de achtergrond Jon Bernthal

‘Made to Suffer’

Het lijkt dus heel onwaarschijnlijk dat Bernthal zijn ex-collega’s gewoon een bezoekje kwam brengen. De kans bestaat dat we Shane weer zullen zien in het nieuwe seizoen van The Walking Dead. Het zal dan waarschijnlijk wel om een flashback gaan.

Bernthal zelf gaf een aantal jaar geleden al toe open te staan voor een terugkeer. “De mensen die The Walking Dead maken, de cast en crew, zijn als familie voor mij en ik heb nog regelmatig contact met ze”, zei Bernthal aan Digital Spy in 2014. “Ze zijn allemaal een groot deel van mijn leven, dus elke kans die ik krijg om ze terug te zien, is altijd leuk. […] Kort gezegd … Ik hou van ze en ik hou ervan om ze te zien, dus als ik dan kan terugkomen in flashbacks, sta ik daar volledig voor open!”

Het zou niet de eerste keer zijn dat Shane, die in het tweede seizoen werd vermoord, een cameo maakt. In ‘Made to Suffer’, de achtste aflevering van seizoen drie, maakte hij al een korte terugkeer in een hallucinatie van Rick.

Rick Grimes

Dat negende seizoen zal ook het einde betekenen voor hoofdpersonage Rick Grimes (Andrew Lincoln). Niet veel later circuleerden er geruchten dat Daryl (Norma Reedus) de hoofdrol zal overnemen (lees hier meer over die geruchten). Dat negende seizoen zal nog een belangrijk slachtoffer maken, want ook Maggie (Lauren Cohan) zal uit de serie verdwijnen.

The Walking Dead groeide al snel uit tot een echte kijkcijferhit, al konden de laatste seizoenen de kijkers minder overtuigen. Misschien dat het vertrek van enkele hoofdpersonages de serie een nieuw elan kan geven.

De confrontatie tussen Rick en Shane zorgde voor een van de emotionele hoogtepunten van seizoen 2

Shane nog eens terug in actie zien? Bekijk dan hier de eerste seizoenen van The Walking Dead!

Gesponsorde artikelen