Kenny van ‘Love Is Blind’ is opnieuw verloofd

Kenny van Love Is Blind heeft geweldig nieuws. Hij is namelijk verloofd met zijn nieuwe vriendin Alexandra. In Love Is Blind was Kenny verloofd met Kelly, maar zij besliste aan het altaar dat ze niet met hem verder wilde. Kenny had dat totaal niet zien aankomen en wilde toen verder met Kelly. Maar nu heeft hij dus opnieuw de liefde gevonden.

Het was misschien wel het meest hartverscheurende moment van Love Is Blind op Netflix. Het moment waarop Kelly Kenny aan het altaar vertelde dat ze niet met hem wilde trouwen. Tot dat moment ging alles goed met het koppel en voor iedereen leken de twee een match made in heaven. Maar Kenny gaf zijn geloof in de liefde niet op.

Kelly en Kenny

Kelly en Kenny waren zo een van die koppels op Love Is Blind waarvan we dachten dat het zeker goed zou komen en dat we op hun huwelijk twee jawoorden zouden horen. Maar dat was niet het geval. Net voor het huwelijk ging Kelly aan het twijfelen, waardoor ze uiteindelijk “nee” zei op de vraag of ze Kenny als haar echtgenoot wilde.

Kenny had de beste reactie op dit pijnlijke nieuws en sprak de zaal toe met de woorden: “Dit is uiteraard een wervelwind voor iedereen en ik wil hier niet te diep op ingaan omdat het iets is dat zo complex is. Het is authentiek, het is echt, maar vandaag is niet onze dag. Ik hou van iedereen die hier aanwezig is en dit is iets dat ik voor de rest van mijn leven zal koesteren.” Hij veroverde daarmee de harten van de kijkers, maar ook de moeder van Kelly reageerde met: “Wow, ik hou van deze man.”

Nieuwe verloofde

Hoewel het dus een heel pijnlijk moment was voor Kenny, liet hij zijn hoofd niet hangen en zocht hij daarna opnieuw naar de liefde. In de reünieaflevering van Love Is Blind liet hij al weten dat hij een nieuwe vriendin had.

Die vriendin was dus Alexandra die ook al te zien was op foto’s op Kenny’s Instagram. En het is duidelijk dat Kenny supergelukkig is met haar en daarom heeft hij haar ten huwelijk gevraagd. Wij zijn er alvast zeker van dat hij deze keer niet aan het altaar achtergelaten zal worden.

Met deze foto maakte Kenny zijn verloving bekend:

https://www.instagram.com/p/CEDBevFBpZF/

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...