Kesha breekt de stilte met deze Instagram-foto voor haar fans

Kesha breekt de stilte met deze Instagram-foto voor haar fans

Kesha heeft eindelijk weer van zich laten horen. Een week geleden oordeelde een rechter in New York dat ze haar exclusieve contract met producer Dr. Luke niet mag verbreken. Toch niet tot er een uitspraak is in de rechtszaak waarin ze de man ervan beschuldigt dat hij haar jarenlang heeft misbruikt. Er kwam veel steun voor Kesha via de sociale media, en nu heeft ze zelf ook een foto op Instagram geplaatst, om haar fans te bedanken.

De steun voor Kesha kwam uit alle hoeken, ook van collega’s zoals Lady Gaga

En Ariana Grande

Kelly Clarkson drukte haar kritiek op Dr. Luke uit

En dit had Miley Cyrus te zeggen

Zij maakte Wrecking Ball met Dr. Luke.

En na een week heeft Kesha zelf gereageerd … met deze Instagram-foto

Dit staat erbij:

I am beyond words in gratitude. thank you is not enough but it is all I have. a million times over and forever thank you. the support I have received has left my face swollen from tears. I love you all so much. ❤️ a statement too large for this format is coming….

Wat er nu gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Kesha kan nog in beroep gaan tegen de uitspraak, en haar proces tegen Dr. Luke, alsook zijn tegenproces, komen er nog aan. Intussen mag ze van Sony met andere producers aan haar volgende platen werken, maar het is niet duidelijk of de platen dan onder het label van Dr. Luke zullen worden uitgebracht. Dus vreest Kesha dat Sony in dat geval haar muziek niet eens zal promoten. Het is nu waarschijnlijk wachten op de uitgebreide verklaring waar ze het op Instagram over heeft.

Gesponsorde artikelen