Ketnet geeft een throwback-verjaardagsfeest en maakt meteen een enorme headliner bekend

Ketnet geeft een throwback-verjaardagsfeest en maakt meteen een enorme headliner bekend

Jongerenzender Ketnet mag op 1 december 20 kaarsjes uitblazen en daarom geven ze de dag ervoor een groots verjaardagsfeest in het Sportpaleis. Deze keer zal je je niet moeten schamen omdat je er als enige twintiger tussen de kleine kindjes staat, want dit feest is voor de ‘Ketnetters van toen’. En alsof dat al niet genoeg was om nu al je kaarten te bestellen, hebben ze al een headliner aangekondigd: Samson & Gert in concert!

Ketnet tovert op 30 november het Antwerps Sportpaleis om tot het ‘Sportpladijs’. Een hele avond lang zullen we ondergedompeld worden in een bad nostalgie, want een hele hoop oude bekenden zullen hun opwachting gaan maken. Zo zullen oud-Ketnetwrappers Sofie Van Moll en Steven Van Herreweghe het avondje aan elkaar praten en zal Ketnetter van het eerste uur Peter Van de Veire de avond afsluiten met een dj-set.

De headliner

Er zullen nog een heel aantal namen aan de affiche worden toegevoegd, maar de absolute headliner is wel al bekendgemaakt. Niemand minder dan Samson en Gert zullen er hun tientallen hits komen brengen.

Over andere acts is het momenteel dus nog wat gokken. Al zouden W817 (‘Zoë eet pitta’) en Spring (‘Spring’, ‘Met de trein naar Oostende’, ‘Te min voor Anja’) ook niet misstaan op het podium en hopen wij, stiekem, ook op een terugkeer van De Ketnetkroket met Staf Coppens!

Begin die Samson en Gert-hits dus maar al te oefenen (als dat al nodig zou zijn natuurlijk), want dit wordt een niet te missen feestje. Meer info vind je op de website en tickets kan je hier bestellen.

Gesponsorde artikelen