Left Right
scrollTop top

Ketnet zendt vanaf maandag heel de zomer lang ‘Spring’ uit en da’s totaal niet om te rotten hé!


Ketnet zendt vanaf maandag heel de zomer lang ‘Spring’ uit en da’s totaal niet om te rotten hé!

En ik spring, spring, spriiiiiiing, de zomer in! En dat doen we inderdaad met de serie Spring! Ketnet kondigde gisteren aan dat ze vanaf maandag 4 juni heel de zomer lang Spring zullen heruitzenden. Elke dag twee afleveringen, net zoals vroeger!

Voor de trouwe hedendaagse kijkers van Ketnet de kans om kennis te maken met een van de allerbeste jeugdseries ooit en voor ons, de 90’s kids, de kans om ons jeugdsentiment te herleven. Wie zou deze keer de solo krijgen, Katrijn of Chantal?

Nog geen smartphones

Het eerste seizoen van Spring kwam in 2002 op televisie en de serie liep tot 2008. In totaal werden er zes seizoenen gemaakt, goed voor zo’n 390 afleveringen. En die werden dan nog eens veelvuldig – maar niet tot vervelens toe – heruitgezonden.

De vraag is nu wel voor wie Ketnet de serie opnieuw op het scherm brengt. De Ketnet-kijkers van nu gaan wellicht raar opkijken als ze Evert met z’n ‘Nokia-bakske’ zien rondlopen. En waarschijnlijk gaan ze zich afvragen hoe Katrijn op een veel te grote televisie kan chatten met haar loverboy. Zou Ketnet dan echt advocaat van de duivel spelen en de blokkende studenten ‘wat afleiding’ bieden tijdens het studeren door?

Laaiend enthousiaste 90’s kids

De blokkende studenten laten het weliswaar niet aan hun hart komen en zijn werkelijk in de wolken met het nieuws. Dat is te lezen aan de enthousiaste reacties van enkele 90’s kids op Twitter!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810