Kevin Spacey al door 8 mensen beschuldigd van misbruik

Kevin Spacey al door 8 mensen beschuldigd van misbruik

Acteur Kevin Spacey wordt door acht medewerkers van de Netflix-serie ‘House of Cards’ beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De acteur zou ondertussen in behandeling zijn. 

Het kaartenhuis stort helemaal ineen: nadat acteur Anthony Rapp de House of Cards-ster Kevin Spacey beschuldigde van seksuele intimidatie zo’n 30 jaar geleden, duiken nu ook steeds meer andere acteurs en crewleden van de serie op die elk hun eigen verhalen hebben over het ongepaste gedrag van de acteur op de set.

Ongepast contact

Volgens verschillende crewleden moesten vooral jonge mannen het ontgelden op de set en wierp Spacey hen grove opmerkingen toe of raakte hij hen ongewenst aan. Volgens CNN gaat het zelfs zo ver dat Spacey “zijn hand in de broek van de productieassistent stak” en blokkeerde hij de uitgang toen die persoon uit zijn caravan wou stappen. Daarbij zou Spacey “ongepast contact” gemaakt hebben.

Volgens Staci Wolfi, die Spacey’s publiciste was, liet ondertussen weten dat Spacey in behandeling zou zijn, maar meer info is daarover niet bekend.

Uit de kast

Spacey heeft zich reeds verontschuldigd via sociale media voor het voorval met Anthony Rapp, ook al herinnert Spacey zich naar eigen zeggen niets meer van het voorval. De acteur maakte van de gelegenheid gebruik om zich ook ineens te outen als homo, iets wat hem niet in dank werd afgenomen door het grote publiek.

Netflix

De opnames voor het laatste seizoen van de Netflix-reeks House of Cards werden ondertussen voor onbepaalde tijd stopgezet door Netflix, door de aantijgingen aan het adres van hun hoofdrolspeler Kevin Spacey.

Gesponsorde artikelen