Kevin Spacey wordt vervangen in “All the Money in the World” door deze fantastische acteur

Kevin Spacey wordt vervangen in “All the Money in the World” door deze fantastische acteur

Kevin Spacey zal niet langer te zien zijn in de film “All the Money in the World” van Ridley Scott. Na de beschuldigen van seksuele intimidatie, wordt de acteur nu vervangen door Christopher Plummer.

Streamingdienst Netflix liet al weten dat het de samenwerking met Kevin Spacey stopzet en er dus geen House of Cards meer te zien zal zijn met de acteur.

Ook een film die door Spacey werd geproducet zal niet meer gestreamd worden door Netflix na het schandaal dat losbarstte rond Spacey. De acteur wordt door verschillende acteurs beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Ook voor de nieuwste film van Ridley Scott, die bekend is van Blade Runner, Gladiator en The Martian, zijn er nu aanpassingen. Kevin Spacey wordt vervangen door Christopher Plummer in de film All the Money in the World. Plummer kennen we vooral van The Lake House en The Girl with the Dragon Tattoo.

Nog dit jaar in de zalen

Die film gaat over de ontvoering van de kleinzoon van J. Paul Getty uit 1973. John Paul Getty was een Amerikaanse industrieel die het oliebedrijf Getty Oil Company oprichtte en een boek uit 1996 plaatste hem op de 67ste plaats van de ‘rijkste Amerikanen die ooit geleefd hebben’. Christopher Plummer neemt nu de rol van grootvader Getty op zich.

De gedaanteverwisseling zorgt er voor dat de film niet meer in première gaat op het Amerikaanse filmfestival AFI Fest, maar regisseur Scott plant toch de film te releasen op de geplande datum, 22 december.

In de film doen ook nog Mark Wahlberg en Michelle Williams mee.

Getty Images

Gesponsorde artikelen