Left Right
scrollTop top

Kevin Spacey zal geen Emmy ontvangen voor zijn carrière


Kevin Spacey zal geen Emmy ontvangen voor zijn carrière

Kevin Spacey zal geen Emmy ontvangen voor zijn carrière. Zo heeft de International Academy of Television Arts & Sciences laten weten op Twitter. Ze reageren zo op de beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Spacey die gisteren bekend raakten. 

Het zijn woelige tijden voor Kevin Spacey. Nadat de 58-jarige acteur gisteren door Anthony Rapp beschuldigd werd van seksueel misbruik, is de bal stevig aan het rollen gegaan. Kevin Spacey verontschuldigde zich publiekelijk op Twitter en outte zich op datzelfde moment als homoseksueel. Iets wat hem door verschillende mensen kwalijk wordt genomen omdat het aanvoelt als een afleidingsmanoeuvre. Later op de avond liet Netflix ook weten dat het zesde seizoen van House of Cards het laatste zal zijn. Deze beslissing zou niets te maken hebben met de beschuldigingen aan het adres van Spacey. Maar komt wel toevallig nog geen 24 uur na de onthullingen van Anthony Rapp.

Geen Emmy voor Spacey

Nu reageert ook de International Academy of Television Arts & Sciences op de aantijgingen tegen Spacey. De acteur zou op 20 november de International Emmy Founders Award in ontvangst genomen hebben. Een erkenning voor zijn volledige loopbaan. Spacey is vooral bekend voor zijn rol als Frank Underwood in House of Cards, maar heeft ook rollen in American Beauty en Se7en op zijn palmares staan.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810