KFC brengt kaars met vleessausgeur uit en wij halen onze neus op

KFC brengt kaars met vleessausgeur uit en wij halen onze neus op

KFC heeft een kaars uitgebracht die er uitziet als en ruikt naar vleessaus. Er zullen maar 230 stuks verkocht worden en voorlopig is het aanbod enkel geldig in het VK, maar toch kunnen wij het niet nalaten om onze walging tentoon te spreiden.

Gravy of Engelse vleessaus bij je KFC-kippetje, dat kan smaken. Nu wordt het voor Britten mogelijk om de geur van vettige vleessaus te verspreiden over hun hele woning met de nieuwe gravy-scented candle van KFC. Er worden om te beginnen slechts 230 stuks van de artisanale kaarsen aangeboden.

Nog een bedenking: met zo’n kaars in huis zal je eerder geneigd zijn om een Deliveroo-koerier te bestellen dan yogaoefeningen te doen.

(Uit een recente studie blijkt dat junkfood eten de kans op een depressie verhoogt.)

Geluidsbank voor fastfoodverslaafden

Alsof dat allemaal nog niet ranzig genoeg is, biedt KFC voor de échte fastfoodverslaafden de nieuwe KFChill experience aan. Met die functie kan je alle geluiden van de KFC Gravy Mega Box horen. Je kan kiezen tussen het geluid van friturende kip, vallende frietjes en pruttelende vleessaus. Jakkes is een understatement.

(Onlangs maakte McDonald’s bekend dat het pas tegen 2022 maatregelen zal nemen tegen antibiotica in hun hamburgers.)

Binnenkort KFC in België

Eind vorig jaar raakte nog bekend dat KFC binnenkort een eerste vestiging opent in Brussel. Bij KFC menen ze dat er in België op termijn misschien wel ruimte kan zijn voor 150 vestigingen. “We starten 2019 in elk geval in Brussel”, klonk het. “Vervolgens zullen we in het gehele land nieuwe KFC-restaurants openen, zowel binnenstedelijk, als restaurants met een drive-in en bekijken we hoe de Belgische gasten ons merk accepteren. De consument verandert, eetpatronen evolueren, … Het heeft allemaal invloed op de locatiekeuze en snelheid van openen.”

(Meer over de plannen van KFC voor een ‘gezonder’ menu lees je hier.)

Gesponsorde artikelen