Left Right
scrollTop top

KFC lanceert gameconsole die je chicken nuggets warm kan houden


KFConsole grijs
© Bron: KFC

Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken heeft deze week een nieuwe gameconsole aangekondigd met een toepasselijke naam KFConsole. Het toestel zou krachtiger zijn dan de PlayStation 5 of de Xbox Series X. Daarnaast is er ook een ingebouwde ruimte om je chicken nuggets in warm te houden. Toch lijkt niet iedereen ervan overtuigd dat de KFConsole echt is.

Kentucky Fried Chicken, of kortweg KFC, is wereldwijd één van de grootste fastfoodketens. Sinds vorig jaar kan je ook in België eindelijk vestigingen terugvinden. De keten staat bekend om zijn grote emmers met chicken nuggets, chicken wings en andere gelijkaardige producten die allemaal gekruid zijn met elf mysterieuze kruiden.

KFConsole

Maar blijkbaar wil KFC deze keer een heel andere weg uitgaan. Op hun Twitter-account KFC Gaming deelden ze dinsdag een video van een nieuwe spelconsole. “De console-oorlogen zijn voorbij. Maak kennis met de KFConsole”, schreven ze erbij.

Aanvankelijk leek iedereen ervan uit te gaan dat ging om een grap van KFC, maar ondertussen deelde het bedrijf al heel wat meer info over hun console. De KFConsole is ontwikkeld samen met Cooler Master, Intel, Asus, en Seagate. Volgens hun website kan je op de console games spelen in 4K aan 240 frames per seconden. Daarmee troeft het toestel de PlayStation 5 en Xbox Series X af. Ook games in virtual reality zijn mogelijk.

Chicken chamber

Het meest opvallende element is echt de zogenaamde chicken chamber. Dat is een kleine ruimte in de console waarin je eten kan warm houden. Om dat mogelijk te maken heeft de KFConsole een koelsysteem dat warmte van het toestel overbrengt naar deze ruimte. Zo blijft de console koel en je eten warm.

Wanneer de KFConsole op de markt zou komen en aan welke prijs, is nog niet bekendgemaakt.

Maak kennis met de KFConsole


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396