KFC komt naar België: eerste vestiging voor begin 2019

KFC komt naar België: eerste vestiging voor begin 2019

Kentucky Fried Chicken opent begin 2019 een vestiging in Brussel. Bovendien belooft de fastfoodketen binnenkort nog meer restaurants te openen in ons land. Alsof dat nog niet genoeg is, is de fastfoodketen van plan om binnenkort 60 nieuwe mensen aan te nemen. Wij wrijven uit vreugde al in onze vettige handjes.

Bij de Amerikaanse kip-restaurantketen Kentucky Fried Chicken menen ze dat er in België op termijn misschien wel ruimte kan zijn voor 150 vestigingen. “We starten 2019 in elk geval in Brussel”, klinkt het.

“Vervolgens zullen we in het gehele land nieuwe KFC-restaurants openen, zowel binnenstedelijk, als restaurants met een drive-in en bekijken we hoe de Belgische gasten ons merk accepteren. De consument verandert, eetpatronen evolueren, … Het heeft allemaal invloed op de locatiekeuze en snelheid van openen.”

(Onlangs maakte McDonald’s bekend dat het pas tegen 2022 maatregelen zal nemen tegen antibiotica in hun hamburgers.)

115 landen

Veel mensen zullen wellicht een gat in de lucht springen, want KFC is in 115 landen actief maar tot nu toe nog niet in België.

Hun populairste gerechten zijn Kentucky Grilled Chicken Breast, Spicy Crispy Chicken Breast, Honey BBQ Sandwich en Corn on the Cob.

(Uit een recente studie blijkt dat junkfood eten de kans op een depressie verhoogt.)

60 vacatures

Wie werk zoekt, moet zeker ook de Belgische KFC-website in het oog houden, want ze zijn van plan om binnenkort maar liefst 60 mensen aan te nemen.

(Meer over de plannen van KFC voor een ‘gezonder’ menu lees je hier.)

Dit zijn de 8 ongezondste ketenmaaltijden van Amerika.

Gesponsorde artikelen