Khloé Kardashian bevestigt wat we al wisten: ze is zwanger

Khloé Kardashian bevestigt wat we al wisten: ze is zwanger

Het publieke geheim waar iedereen van wist: Khloé Kardashian is zwanger! De 33-jarige ster uit de Kardashian-clan liet dat nieuws via Instagram op de wereld los, en vergaarde ook meteen zo’n miljoen likes op twintig minuten. Ze is vier maanden zwanger en verklaarde ook de lange stilte: zij en haar familie wilden zo lang mogelijk in de privésfeer van het geluk genieten.

Al maanden aan een stuk lijken de Kardashians een welles-nietes-spelletje te spelen met de pers en hun fans. Een extra cadeautje verscheen onder de Kerstboom bij mama Kris Jenner ‘voor de kleinkinderen’, Khloé Kardashian postte maar geen foto van haar middenrif en vooral: het bleef geruchten gonzen. Nu heeft de derde beroemde zus het nieuws bevestigd: ze krijgt een kindje met haar lief, de basketter Tristan Thompson (33).

Vier maanden zwanger

De foto die Kardashian op Instagram gooide, laat ook geen twijfel meer: langzaam maar zeker is haar babybuikje zichtbaar. Meteen ook de reden om het babynieuws wereldkundig te maken. Khloé is zo’n vier maanden zwanger, de familie wilde eerst in alle rust en vrede van het nieuwe geluk genieten.

Kardashian is ook vrij lyrisch over haar vriend, papa in spé Tristan Thompson. “Bedankt om me als een koningin te behandelen. Bedankt om me in elk stadium mooi te doen voelen. Tristan, vooral, bedankt om van mij een MAMA te maken!!!”

Kleine Kardashians

Khloé is niet de enige Kardashian die met gezinsuitbreiding bezig is: ook halfzusje Kylie Jenner (20) zou in januari bevallen. Kanye West en Kim Kardashian zouden ook rond die tijd een kindje krijgen, via een draagmoeder. Ook dat is een meisje.

Gesponsorde artikelen