Khloé Kardashian is bevallen van eerste kindje … en de vader was aanwezig!

Khloé Kardashian is bevallen van eerste kindje … en de vader was aanwezig!

Khloé Kardashian is bevallen van een dochtertje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ die ook laat weten dat Tristan Thompson, de vader van het kindje, aanwezig was in het ziekenhuis. De basketbalspeler was eerder deze week nog gesignaleerd op hotel met een andere vrouw.

Na drie kinderen voor zussen Kourtney Kardashian (38) en Kim Kardashian (37) is ook de jongste zus Khloé (33) van de Kardashian-clan moeder geworden. Ze zou vandaag bevallen zijn van een dochtertje in een ziekenhuis in Cleveland in de Verenigde Staten. Naar de naam van het pasgeboren meisje is het nog gokken, al liet Khloé daarover recent wel al iets los.

Vader Tristan Thompson aanwezig bij bevalling

Bij die bevalling waren zussen Kim en Kourtney, moeder Kris en haar beste vriendin Malika aanwezig, maar ook Tristan Thompson. Deze Amerikaanse topbasketter is de partner van Khloé en de vader van hun pas geboren dochtertje, maar kwam de laatste week niet zo positief in het nieuws.

Zo dook er een video op van een half jaar geleden toen Thompson zich op een feestje nogal liet gaan met andere vrouwen en zou hij deze week zijn hoogzwangere vriendin hebben bedrogen. De sfeer in het ziekenhuis was naar het schijnt dan ook erg gespannen.

Gesponsorde artikelen