Khloé Kardashian met duidelijke boodschap voor cheater Tristan Thompson … of toch niet?

Khloé Kardashian met duidelijke boodschap voor cheater Tristan Thompson … of toch niet?

De relatie tussen Khloé Kardashian en Tristan Thompson is duidelijk nog wankel. De basketbalster bedroog zijn vriendin dan ook tijdens haar zwangerschap. Sinds hun baby True Thompson geboren is, laat Khloé Kardashian regelmatig merken dat ze hem nog niet vergeven heeft. Al blijft een officiële reactie voorlopig wel uit.

Het verhaal van Tristan Thompson is bekend. De Amerikaanse topbasketter is de partner van Khloé Kardashian en de vader van True Thompson, hun dochtertje dat anderhalve maand geleden geboren is.

Maar Thompson kwam de laatste tijd niet zo positief in het nieuws. Zo dook er een video op van een half jaar geleden toen Thompson zich op een feestje nogal liet gaan met andere vrouwen en zou hij een week voor de bevalling zijn hoogzwangere vriendin hebben bedrogen.

Thompson niet geliefd in Kardashian/Jenner-clan

Thompson was dan wel aanwezig op de bevalling van zijn vriendin Khloé Kardashian, de sfeer in het ziekenhuis was naar het schijnt heel gespannen. De cheater heeft volgens alle volgers dan ook afgedaan bij de rest van de Kardashian/Jenner-clan.

Getty Images

En sindsdien lijkt ook Khloé steeds meer afstand te nemen van de vader van haar kind. Op de viering van de huwelijksverjaardag van Kim Kardashian en Kanyé West stond er op het kaartje voor haar zus en schoonbroer “Happy anniversary Kimye. Love Always wins!! Love KoKo and True“.

Uithaal naar Thompson op Instagram … of toch niet?

Veel insiders gingen er toen van uit dat Khloé de naam van haar vriend weg had gelaten om de goede vrede te bewaren bij haar zus, die de basketter liever niet meer tegenkomt, maar mogelijk is er toch meer aan de hand.

De jongste Kardashian-zus deed die geruchtenmolen nog wat meer aanzwengelen met een post op haar Instagram Stories met de tekst “You can be a good person, with a beautiful spirit, and still possess the authority to tell someone: ‘you got me fucked up‘”. Een niet mis te verstane boodschap voor haar vriend volgens velen.

Maar enkele uren laten postte Khloé Kardashian op Twitter enkele berichten die het tegendeel lijken te bevestigen. In drie tweets haalt ze daar uit naar iedereen die kritiek heeft op het leven van anderen en hen geen geluk gunt.

Lees de tweets van Khloé Kardashian hier:

Over de relatie tussen Khloé Kardashian en Tristan Thompson is duidelijk het laatste nog niet gezegd …

Gesponsorde artikelen