Left Right
scrollTop top

Khloé Kardashian toont eerste beelden van baby’tje True, dat exact één maand oud is


Khloé Kardashian toont eerste beelden van baby’tje True, dat exact één maand oud is

True Thompson, het kindje van Khloé Kardashian en basketballer Tristan Thompson is exact één maand oud en dat verdient uiteraard een Instagramfilmpje. “Happy one month old”, zegt de fiere mama in een video, waarin we baby’tje True voor het eerst echt te zien krijgen!

Er was veel te doen rond de bevalling van Khloé Kardashian, want vader Tristan Thompson zou niet lang voor het heuglijke moment nog gespot zijn met een andere vrouw. Maar toch leek alles in kannen en kruiken, want toen de kleine True ter wereld kwam, stond de basketbalspeler gewoon naast zijn vrouw.

Eén maand oud

De jongste van de Kardashian-zusjes noemde haar eerste kindje True. En daar was veel om te doen, want vader Tristan Thompson was Khloé niet altijd even trouw gebleven. Maar toch was er een logische reden voor de naam. Zo zou ze haar dochtertje naar haar overgrootvader, True Otis Houghton, en grootvader, Robert True Houghton, genoemd hebben, vertelt grootmoeder Kris Jenner.

True is ondertussen één maand oud, en dat kon moeder Khloé niet zomaar laten voorbijgaan. Op Instagram postte ze een filmpje waarin ze haar dochtertje gelukwenst met haar één maand oud. “Happy one month old“, zei het social media-fenomeen. “I love you, pretty one!” Meteen krijgen we True voor het eerst ook echt te zien en … dat zorgt voor een cuteness overload!

De eerste beelden van True Thompson


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810