Kijk jij ook altijd met vrienden naar ‘Temptation Island’? Dan moet je dit zeker lezen!

Kijk jij ook altijd met vrienden naar ‘Temptation Island’? Dan moet je dit zeker lezen!

Ben jij ook zo iemand die altijd met vrienden en/of vriendinnen afspreekt om samen naar ‘Temptation Island’ te kijken en dan ongegeneerd commentaar geeft? Dan is RTL 5, de Nederlandse zender die het programma uitzendt, op zoek naar jou en je vriendenkring!

Stiekem kijken we iedere week uit naar donderdagavond want dan is er een nieuwe aflevering van Temptation Island. Of je nu kijkt om te lachen met bepaalde uitspraken, uit voorliefde voor een verleider of verleidster of gewoon omdat je benieuwd bent hoe het zal aflopen … een avondje Temptation Island is het leukst met vrienden.

Ongegeneerd commentaar geven op Temptation Island

Dat weet ook RTL 5, de Nederlandse zender die het programma samen met VIJF maakt. Zij zijn dan ook benieuwd hoe zo’n avondje eraan toe gaat. Daarom zoeken ze een groep vrienden om te filmen terwijl die naar een aflevering van Temptation Island kijken.

Zijn jij en je vrienden echte Temptation Island-fans en durf je ongegeneerd (en liefst nog grappig) commentaar geven? Dan kan je je nu inschrijven op de Facebook-pagina van Temptation Island RTL.

Check de oproep hier:

Durf jij je inschrijven?

Gesponsorde artikelen