“Kill Bill!”: deze 6 BV’s gaan tegen elkaar boksen op de eerste avond van mannenzender CAZ

“Kill Bill!”: deze 6 BV’s gaan tegen elkaar boksen op de eerste avond van mannenzender CAZ

We wisten al dat Josje Huisman en Olga Leyers tegen elkaar gingen boksen om de start van de nieuwe mannenzender CAZ te kleuren, maar ook vier mannelijke BV’s zullen de handschoenen tegen elkaar opnemen. Viktor Verhulst, de zoon van Gert, stapt in de ring tegen Maarten Breckx. En Guga Baúl vormt zonder twijfel de hoofdaffiche tegen Bill Barberis, de acteur uit Thuis.

Op 1 oktober wordt de zender die we nu nog als Acht kennen officieel de nieuwe mannenzender CAZ. En die overgang zal niet onopgemerkt blijven. Zes BV’s stappen in de ring om tegen elkaar te boksen. En hoewel we niet goed weten wat we daarvan mogen verwachten, beloven ze zelf toch dat de vonken – en misschien zelfs de tanden – ervan af zullen vliegen.

1. Guga Baúl vs Bill Barberis

Guga Baúl: “Ik moet de hele tijd aan die Tarantino denken: Kill Bill!”

Bill Barberis: “Ik troost me bij de gedachte dat Guga alleen nog de verpleegsters van het ziekenhuis zal kunnen entertainen met zijn imitaties.”

2. Viktor Verhulst vs Maarten Breckx

Viktor Verhulst: “Ik hoop dat er bij VTM NIEUWS nog een paar mensen zijn die het sportnieuws kunnen brengen in de weken na de kamp.”

Maarten Breckx: “Marthe van K3 komt maar beter goed op tijd naar Boxing Stars, want in de eerste ronde gaat haar Viktor al tegen de grond.”

3. Josje Huisman vs Olga Leyers

Josje Huisman: “Ik kan me heel kwaad maken op een kussen, maar dan moet ik plots meppen op mijn trainer. Nu ga ik me kwaad moeten maken op Olga.”

Olga Leyers: “Josje heeft een betere conditie dan ik, ze zal dus wellicht beter voorbereid zijn. Maar ik ga echt niet opgeven, ik wil écht winnen. Maar eerlijk? Ik ben ook een beetje bang.”

Gesponsorde artikelen