Kim Jong-un voert seksleger weer in

De Noord-Koreaanse “heerlijke leider” Kim Jong-un heeft de Gippeumjo weer in het leven geroepen. Dat is een groep jongedames tussen wier taak het is om Jong-un “te helpen bij het demonstreren van zijn seksuele kracht”. Een harem seksslavinnen noemen we dat hier.

Het “plezierbataljon” wordt het ook wel genoemd. En het was een creatie van Kim Jong-uns grootvader, en eentje waar ze vader Kim Jong-il een notoir liefhebber van was.

De huidige Kim ontbond de Gippeumjo toen hij aan de macht kwam. Kim Jong-un die sukkelt met jicht, besloot ze echter vorig jaar opnieuw in te voeren.

Jonge meisjes, sommigen amper 13 of 14 jaar, werden door een scouting team van de leider opgespoord en meegenomen “om deel te nemen aan een belangrijke missie voor Noord-Korea en de Grote Leider”.

Het bevredigingsteam

Het bevredigingsteam (“satisfaction team”) wordt momenteel “getraind” in een hotel in Pyongyang. Ze krijgen blijkbaar ook een militaire training. Officieel zijn de dames ook lid van het leger en de groep wordt spottend “het seksleger” genoemd in Noord-Korea.

“It has become a tradition that is also a demonstration of the leader’s power over the people and his sexual power”, zegt Toshimitsu Shigemura, professor aan de Waseda University in Tokio en één van ’s werelds voornaamste Noord-Korea-experts.

Op pensioen op hun 25ste

Als ze 25 worden moeten de meisjes gedwongen op pensioen overigens. Ze krijgen dan naar Noord-Koreaanse normen het enorme bedrag van 4.000 dollar, plus nog een hoop andere dingen, zoals een wasmachine. Veel van hen worden op dat moment ook “uitgehuwelijkt” aan officieren in Kims leger.

Team Satisfaction zou 2.000 jongedames sterk moeten worden. “The preservation of the Dear Leader’s wellbeing through a social enjoyment program is just as important as maintaining military strength”, volgens de Noord-Koreaanse propaganda.

Meer
Lees meer...