Kim Kardashian en Kanye West maken de naam van hun zoontje bekend

Kim Kardashian en Kanye West maken de naam van hun zoontje bekend

Kim Kardashian en Kanye West hebben eindelijk de naam van het zoontje bekendgemaakt. Het is – zoals we ondertussen al wel gewoon zijn van het koppel – opnieuw een vreemde naam. Na North, Saint en Chicago heet kind nummer vier Psalm. 

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kennen we de naam van het jongste zoontje van Kim Kardashian en Kanye West. De jongste telg in de Kardashian-Klan luistert naar de naam Psalm West. Er werd eerder gespeculeerd dat het broertje van North, Saint en Chicago, Teddy of Bear zou heten, maar het is iets dat daar niets mee te maken heeft.

Psalm West

Kim Kardashian maakte de naam bekend op Twitter en deelde ook ineens de eerste foto van haar zoontje. Ze deed dat door een schreenshot te delen van het gesprek met haar echtgenoot Kanye West. Daarin stuurt hij een foto van de kleine Psalm en een tekstje waarin hij Kim een gelukkige moederdag wenst.

“Prachtige moederdag, met de komst van ons vierde kind zijn we buitengewoon gezegend. We hebben alles wat we nodig hebben”, klinkt het in het bericht van Kanye.

Gesponsorde artikelen