Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen hun nieuwe zoontje!

Kim Kardashian en Kanye West verwelkomen hun nieuwe zoontje!

Het geslacht Kardashian-West is een baby rijker. Het zoontje van Kim en Kanye is vandaag geboren. Het Is al het vierde kind van het celebritykoppel en het tweede kind dat via een draagmoeder op de wereld kwam. Kim omschrijft de baby alvast als “perfect”.

Na de royal baby van Groot-Brittannië is nu ook de royal baby van Calabasas geboren. Kim Kardashian en Kanye West zijn namelijk de ouders geworden van hun vierde kindje. Het is een jongetje dat nog geen naam heeft.

“Hij is perfect”

Met een simpele tweet laat Kim Kardashian weten dat haar zoontje geboren is. “Hij is hier en hij is perfect”, klinkt het. Het is het tweede zoontje van Kim en Kanye die ook al twee dochters, North (5) en Chicago (1) en één zoon, Saint (3), hebben.

In een tweede tweet vertelt Kim meer over haar nieuwste zoontje. Zo zou hij als twee druppels lijken op z’n jongste zusje. “Hij is net de tweeling van Chicago.” Al zal dat volgens Kim nog wel veranderen. “Ik ben zeker dat hij nog veel zal veranderen maar voorlopig lijkt hij precies op haar.”

Draagmoeder

Het is de tweede keer dat Kim Kardashian kiest voor een draagmoeder. Tijdens haar eerste zwangerschap kreeg Kim te maken met pre-eclampsie, in de volksmond beter bekend als zwangerschapsvergiftiging. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor zowel moeder als kind. Ook tijdens haar tweede zwangerschap verliep niet alles over rolletjes, waardoor dokters haar aanraadden om niet nog eens zwanger te raken.

Daardoor koos Kim voor haar derde kindje voor een draagmoeder. Chicago werd in januari vorig jaar geboren via een draagmoeder en ook het nieuwe zoontje van Kim en Kanye werd door een draagmoeder op de wereld gezet.

Instagram kimkardashian

Gesponsorde artikelen