Kim Kardashian en Kanye West willen draagmoeder hallucinant bedrag betalen, maar ze moet ook deze vreemde regels volgen

Kim Kardashian en Kanye West willen draagmoeder hallucinant bedrag betalen, maar ze moet ook deze vreemde regels volgen

Kim Kardashian en Kanye West willen heel graag een derde kind. Maar de gezondheid van Kim laat dit niet echt toe. Zo willen ze een draagmoeder inhuren. Het blijkt dat een familielid zich kandidaat gesteld heeft.

Kim Kardashian (36) en haar man Kanye West (40) hebben een draagmoeder ingehuurd om hun derde kind te krijgen.

Volgens showbizzsite TMZ, heeft het koppel in totaal 113.850 dollar betaald, waarvan 45.000 dollar naar de draagmoeder gaat.

Ze hebben deze beslissing genomen na de moeilijkheden van Kim’s twee vorige zwangerschappen. Bij de geboorte van een derde kind kan ze sterven. Ze lijdt aan ‘placenta accreta’. Haar medische problemen waren te zien in het laatste seizoen van Keeping Up with the Kardashians.

Het koppel heeft al twee kinderen, Saint en North, maar Kim had al problemen bij deze geboortes. Nu zou het koppel dit via een agentschap doen. TMZ zegt ook indien de draagmoeder zwanger is van meer dan 1 kind, Kim en Kanye per kind 5.000 dollar extra aan de draagmoeder betalen.

Voorwaarden om draagmoeder te zijn

Maar de draagmoeder moet ook een paar voorwaarden volgen; ze mag niet roken, geen alcohol drinken of drugs gebruiken. Daarbovenop mag de draagmoeder gedurende drie weken geen seks meer hebben nadat ze vruchtbaar is geworden.

Nog meer absurd:

  • ze mag ook niet in sauna’s of bubbelbaden (daar gaat je spa-weekend)
  • ze mag niet dichtbij een kattenbakvulling komen
  • ze mag haar haar niet verven
  • ze mag geen rauwe vis eten
  • ze mag 1 drankje met cafe├»ne per dag drinken

Wie wordt nu de draagmoeder?

Maar nu, Khloe Kardashian (32), Kim’s zus heeft voorgesteld om zelf draagmoeder te worden. In de vruchtbaarheidskliniek bekeek Khloe hoe groot haar kansen zijn om zwanger te worden.

Ook Kim’s moeder, Kris Jenner (61), stelt zich kandidate.

GettyImages

Gesponsorde artikelen