Kim Kardashian en Kanye West zouden in verwachting zijn van hun vierde kindje

Kim Kardashian en Kanye West zouden in verwachting zijn van hun vierde kindje

Kim Kardashian en Kanye West zouden een vierde kindje verwachten. Het celebritykoppel, dat al twee dochters en een zoontje heeft, zou opnieuw gekozen hebben voor een draagmoeder. Volgens de bronnen van Us Weekly en People zou het koppel in verwachting zijn van een tweede zoontje.

Het geslacht Kardashian zou dit jaar weleens kunnen uitbreiden. Nadat er afgelopen jaar maar liefst drie baby’s geboren werden in de familie, zouden Kim en Kanye dit jaar hun vierde kind verwelkomen. Althans als we de bronnen van de Amerikaanse roddelpers People en Us Weekly mogen geloven.

Draagmoeder

Kim Kardashian en Kanye West zouden voor hun vierde kind opnieuw gekozen hebben voor een draagmoeder. Kim droeg haar eerste twee kinderen zelf, maar tijdens haar tweede zwangerschap liep het mis.

De realityster kreeg toen ze zwanger was van haar zoontje Saint te maken met de aandoening placenta accreta. Dit is een aandoening waarbij een deel van de placenta zich niet op de juiste manier hecht aan het myometrium, spierweefsel bij de blaas. Deze aandoening kan levensbedreigend zijn en een hogere kans geven op een premature geboorte.

Hierdoor kozen Kim en Kanye voor hun derde zwangerschap voor een draagmoeder. Hun dochter Chicago werd geboren op 15 januari 2018 en blaast binnenkort dus haar eerste kaarsje uit.

Family of six

Als Kim en Kanye later dit jaar hun vierde kindje zouden verwelkomen, worden ze een gezin van zes. Kim en Kanye, Kimye voor de liefhebbers, hebben al drie kinderen: North van vijf jaar oud, Saint van drie en Chicago die op 15 januari één jaar wordt. Als ze met zes zijn, zal het gezin van Kim dus evenveel leden tellen als het gezin waarin ze opgroeide met haar zussen Kourtney en Khloé en haar broer Rob.

Kim liet eerder al weten dat ze een vierde kind wel zag zitten. In augustus liet een bron van de productie van Keeping Up With The Kardashians weten dat Kim en Kanye “absoluut al gepraat hebben over een vierde baby met een draagmoeder”, maar dat ze toen nog niets beslist hadden. Nu bevestigen bronnen aan Us Weekly en People dat het koppel in verwachting is van een tweede zoontje en dat de geboorte gepland zou zijn voor begin mei.

Instagram kimkardashian

Gesponsorde artikelen