Kim Kardashian en North West maken een western-muziekvideo en we kunnen niet stoppen met kijken

Kim Kardashian en North West maken een western-muziekvideo en we kunnen niet stoppen met kijken

North West, de oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West, maakt de schattigste ‘Old Town Road’-video die je ooit hebt gezien. Ze produceerde en choreografeerde het helemaal zelf en haar dansmoves laten zien dat ze zeker de dochter van haar vader is. 

Hoewel haar moeder misschien niet van dansen houdt, weet iedereen die gekeken heeft naar Keeping Up With the Kardashians, dat bij North het dansen haar heel natuurlijk afgaat. She’s got moves …

Passende outfit

North creëerde zowel haar outfit als die van Kim Kardashian. Kim, die in het begin in beeld komt, draagt een rode cowboyhoed en heeft een kleine gitaar in de hand. De bazige North roept nog naar haar moeder: “Hé, dat is niet hoe je het moet doen mama!” North is duidelijk de dochter van Kanye, ze weet zeker wat ze wil. Als North in beeld komt, heeft ze dezelfde rode cowboyhoed op en draagt ze het gitaartje met zich mee. Ook heeft ze een cowboybroek aan die nu helemaal trendy is.

Het topje heeft ze zelf gemaakt, door er Old Town Road van Lil Nas X op te schrijven. Ze geeft tenminste credits aan de artiesten. Boven het topje draagt ze nog een los westernhemdje, volgens het lifestyle tijdschrift W zou het een hergebruikt verkleedkostuum uit Toy Story zijn. Haar gevoel voor mode laat duidelijk zien dat ze in de voetsporen van de papa treedt. Maar dat is niet het enige wat ons aan Kanye doet denken. North, heeft duidelijk haar Ye-moves on point.

Kijk maar naar de video:

Zelf gechoreografeerd

Kim Kardashian postte de video dinsdag op sociale media met als onderschrift: “Wat we doen op zwangerschapsverlof … gedirigeerd en gechoreografeerd door North.” De zelfgemaakte video begint met North die haar moeder in huis filmt, maar al snel staat de hippe vijfjarige in het middelpunt van de belangstelling. North is er in geslaagd om op de een of andere manier evenveel aandacht te schenken aan de cinematografie als aan het goed gebruiken van filters. Waarschijnlijk heeft ze dit van Kim geleerd, die duidelijk ervaren is in het gebruiken van Instagram- en Snapchatfilters.

Sociale media

Op sociale media stroomden de commentaren binnen en die waren heel positief. Iemand maakte zelfs een referentie aan de nieuwe baby van Kim en Kanye en schreef dat de naam waarschijnlijk Wild West is.

E!News omschreef de getalenteerde vijfjarige als een icoon en Paper magazine prees North’s choreografie de hemel in. Iemand anders vroeg om swag-lessen aan North en de meesten vonden het vooral heel schattig.

Toch waren er ook enkele hilarische commentaren, zoals deze:

Instagram Kim Kardashian

Old Town Road

Old Town Road is een nummer van de Amerikaanse rapper Lil Nas X en werd uitgebracht op 3 december 2018. Samen met Billy Ray Cyrus maakte de rapper een remix van het nummer en juist die versie staat bij ons al een aantal weken op nummer een. Ook in de VS en het Verenigd Koninkrijk staat het liedje al een tijdje op nummer een. North West maakte dus zeker geen slechte keuze bij het zoeken van het juiste nummer. Hopelijk zien we binnenkort nog meer creatieve producties van haar!

Gesponsorde artikelen