Kim Kardashian grijpt in en zet haar man Kanye West op ‘papadieet’

Kim Kardashian grijpt in en zet haar man Kanye West op ‘papadieet’

Celebritykoppel Kim Kardashian en Kanye West verwachten begin volgend jaar hun derde kindje, via een draagmoeder, en daarvoor moeten ze in topvorm zijn. Nadat Kim zelf een ware metamorfose is ondergaan en nu “in de vorm van haar leven” verkeert, wil ze dat echtgenoot Kanye nu hetzelfde doet. Geen gefrituurd eten of afhaal meer voor de muzikant, en Kim zet hem ook zwaar aan het sporten. Kanye op ‘papadieet’ dus.

Kanye moet weer in topvorm zijn als hun derde kindje eraan komt, dus moet hij op een zwaar dieet van echtgenote Kim. De hiphopper is dan ook al een tijdje niet meer de afgetrainde muzikant die hij vroeger was.

“Kanye heeft een erg zwaar jaar achter de rug, en hij houdt van comfort food zoals macaroni, gefrituurde kip, cheeseburgers en frieten”, zegt een insider aan The Sun. “Sinds zijn tour gecanceld is, zit hij hele dagen in de studio te werken. Hij is dus niet meer zo actief. Maar Kim wilt dat hij in topvorm is voor wanneer het derde kindje komt, in januari. Met drie kinderen in huis zullen ze volgens Kim fitter moeten zijn dan ooit.” Kim zet Kanye dus op een ‘papadieet’.

Sixpack

Kim heeft er zelf al een hele weg op zitten. Ze zou zich volgens Daily Mail onzeker hebben gevoeld over haar lichaam nadat er verschillende onflatterende foto’s van haar de ronde deden van hun tripje naar Mexico in mei. Daarop ging ze hard aan het sporten en op een zwaar dieet. Met succes, want “ze zag er nog nooit zo goed uit”, zegt de insider nog. “Kim is een dieetexpert geworden. Er is niets meer waar ze geen expert over heeft gesproken, dus weet ze nu als geen ander het effect van dieet en training, niet alleen op het lichaam maar ook op de geest.”

Kanye mag z’n borst al natmaken, want volgens insiders zou Kim ‘m nog laten beginnen met drie trainingssessies per week maar zou ze dat na een aantal weken al optrekken naar vijf keer. Trainen alleen is ook niet genoeg. De rapper zal al z’n geliefde comfort food moeten laten vallen. “Tegen Kerstmis heeft hij z’n sixpack terug”, claimen ze.

Kim leverde deze zomer zwaar werk:

Kanye zou tijdens Kims training geen lieverdje geweest zijn.

Gesponsorde artikelen