Kim Kardashian had haar dochter Chicago liever een andere (normalere) naam gegeven

Kim Kardashian had haar dochter Chicago liever een andere (normalere) naam gegeven

Kim Kardashian en Kanye West halen vaak en met veel verschillende zaken het nieuws. Eén daarvan is ongetwijfeld de opvallende namen van hun kinderen. Na dochter North (4), zoon Saint (2) kreeg het koppel begin dit jaar via een draagmoeder nog een dochter, Chicago. Maar stiekem had Kim Kardashian liever een andere naam gekozen. Dat zei ze in de talkshow van Ellen DeGeneres.

Na twee natuurlijke bevallingen met heel wat complicaties deden celebritykoppel Kim Kardashian en Kanye West voor hun derde kind beroep op een draagmoeder. Die beviel zo’n 4,5 maand geleden van een dochter en opnieuw stelden Kim en Kanye niet teleur met hun naamkeuze: Chicago.

Kanye West groeide op in die stad en dus moet er niet ver gezocht worden naar waar ze hun inspiratie hebben gehaald. Toch is de naamkeuze enigszins verrassend want Kim Kardashian gaf al meermaals aan het liefst namen van één lettergreep te horen, zoals haar andere kinderen North en Saint West.

Jo, Grace, Donda … of Chi?

“Ik dacht eerst aan Jo, naar mijn grootmoeder Mary Jo, of aan Grace”, legt Kim Kardashian uit in The Ellen Show. “Kanye wou zelf heel graag iets dat hem aan zijn familie deed denken. Hij had haar heel graag Donda genoemd, naar zijn in 2007 overleden moeder, maar ik vond dat dat te veel verwachtingen zou scheppen voor onze dochter.”

En dus werd het Chicago, al wordt dat meestal afgekort tot Chi (uitgesproken zoals Shy) en zo heeft Kim Kardshian de naam toch weer teruggebracht tot één lettergreep. “Het is een coole en originele naam”, legt Kim uit die ook nog een anekdote vertelt over Kanye West. De rapper zat tijdens de bevalling van de draagmoeder namelijk rustig vier op een rij te spelen terwijl Kim met haar zus Khloé vol spanning de geboorte volgde.

Bekijk het gesprek tussen Kim Kardashian en Ellen DeGeneris:

Kanye West met Chicago en Kim Kardashian met Saint en North

Gesponsorde artikelen