Kim Kardashian en Kanye West op de “kiss cam”: een gênante niet-kus

Kim Kardashian Kanye West NBA
Instagram/@kimkardashian

Belangrijke basketbalwedstrijden gaan ondertussen al om veel meer dan alleen de sport. Da’s tijdens de NBA All-Star Game helemaal niet anders. Kim Kardashian en Kanye West werden al snel gespot op de eerste rij van het publiek. Toen Kim doorhad dat ze op het gigantische scherm verscheen, gaf ze het publiek en haar echtgenoot kusjes. En Kanye? Die bleef emotieloos voor zich uit staren.

Afgelopen weekend werd in Chicago de NBA All-Star Game gespeeld. Da’s de wedstrijd tussen de beste Amerikaanse basketters. Maar de wedstrijd gaat om veel meer dan alleen basketbal. Zeker dit jaar. De avond was er één vol eerbetonen aan de overleden basketballegende Kobe Bryant.

Celebrities spotten

Op dé basketbalwedstrijd van het jaar waren natuurlijk ook heel wat bekende gezichten te spotten. En daar hielden de cameramannen in het United Center zich dan ook maar al te graag mee bezig.

Op momenten waarop de match stilligt, gaan ze uitgebreid met hun camera’s door het publiek. Die beelden zijn dan te zien op de gigantische schermen die boven het veld hangen.

Kushandjes van Kim

Kim Kardashian en Kanye West hadden zitjes vlak naast het veld. Het is dan ook geen toeval dat het koppel al snel op de schermen te zien was. Kim is niet schuw voor van een beetje media-aandacht en dat was duidelijk.

Mrs. Kardashian West had bijna onmiddellijk door dat haar gezicht aan het hele sportstadion werd getoond. Ze deelde dan ook snel kushandjes uit aan iedereen die ze wilde vangen.

Als het beeld begint te verschuiven, krijgen we ook haar hubby Kanye West te zien. Die toont geen emoties, zelfs niet wanneer Kim hem een kus wil geven. En dat is ook Twitter niet ontgaan.

Toch echte liefde?

De meningen van fans waren verdeeld. Langs de ene kant zijn de aanhangers van Kim Kardashian woedend, want “ze verdient veel beter dan dat”.

Maar langs de andere kant opperen Kanye West-fans dat hij de camera gewoon niet heeft gezien. Dat hij wel écht van z’n echtgenote houdt, is volgens hen duidelijk door z’n brede glimlach wanneer hij een lief kusje op z’n wang krijgt.

Gesponsorde artikelen