Kim Kardashian legt Taylor Swift het zwijgen op met een pijnlijk snapverhaal

Kim Kardashian legt Taylor Swift het zwijgen op met een pijnlijk snapverhaal
EPA

De volgende aflevering in de online oorlog tussen Kim Kardashian, Kanye West en Taylor Swift is binnen en het ziet er niet goed uit voor Swift. Kim Kardashian heeft namelijk een video online gezet die bewijst dat Swift wél op voorhand wist van Kanyes nieuwe nummer ‘Famous’, waarop hij Swift een ‘bitch’ noemt. Taylor Swift had dat nochtans altijd ontkend. Kan je niet meer volgen? Wij hebben ’t allemaal eens op een rijtje gezet.

Aflevering 1: Kanye noemt Taylor een ‘bitch’ in zijn nummmer Famous

“I feel like me and Taylor might still have sex /Why? I made that bitch famous/ God damn I made that bitch famous.” Voila: het stukje tekst waar Taylor en Kanye ruzie over aan het maken zijn. Het komt uit het nummer Famous dat op het laatste album van Kanye West Life of Pablo staat.

Daarmee verwijst hij naar dit moment op de MTV Video Music-awards in 2009, toen Kanye West op het podium sprong terwijl Taylor Swift net de prijs voor Beste Video van een vrouw in ontvangst nam. Hij nam de microfoon af en zei dat Beyoncé de prijs eigenlijk had moeten krijgen.

Nu zegt West dat Taylor Swift wél op de hoogte was van het stukje tekst. Swift kan er niet mee lachen en zegt dat Kanye West alles verzonnen heeft.

Aflevering 2: Kim Kardashian zet het snapchat-gesprek van haar hubby en Taylor Swift online

Als Kim Kardashian hoort dat Swift ontkent dat ze iets wist over het nummer van Kanye, is ze zo gefrustreerd, dat ze in het lifestyletijdschrift GQ scherp uithaalt naar de zangeres.

“Ze was volledig akkoord. Ze wist perfect dat het nummer zou uitkomen en daarna heeft ze het genegeerd. Daarbij, mijn man heeft het goed aangepakt: hij heeft haar zelfs opgebeld om te vragen of ze de tekst van het nummer wou goedkeuren. Welke rapper belt er nu naar het meisje dat hij in z’n nummer zet om haar akkoord te krijgen?” zegt ze daar.

Om het allemaal nog erger te maken heeft ze vandaag een reeks video’s op Snapchat gezet: we zien Kanye West naar Taylor Swift bellen over het befaamde stukje tekst. In ieder geval: de West-Kardashians zijn niet aan het liegen. “Ik ben echt blij dat je me gebeld hebt,” zegt Taylor Swift in het gesprek waarvan ze beweert dat het niet plaatsvond.

Aflevering 3: Taylor Swift blijft zichzelf verdedigen op Instagram

Oké, Kanye West heeft haar gebeld, maar so what? Hij heeft nooit gezegd dat hij haar een ‘bitch’ zou noemen in het nummer, zelfs niet om te lachen. Volgens Swift zou het daarom wel fijn zijn als ze “graag uit dit verhaal zou willen,” waar ze al sinds 2009 bij betrokken is, zonder dat ze dat wil. Da’s wat ze zegt op haar Instagram.

Swift heeft natuurlijk niet helemaal ongelijk: er is in het fragmentje niks te horen over hoe ze in het nummer behandeld zou worden, maar ze heeft momenteel een imagoprobleem. En nu heeft de familie Kardashian-West daar nog net een schepje bovenop gedaan.

Hier is de video waarop je kan horen dat West naar Taylor Swift belt:

En hier is het antwoord van Swift

Gesponsorde artikelen