Kim Kardashian verklapt het geslacht van haar derde kindje

Kim Kardashian verklapt het geslacht van haar derde kindje

In ‘The Ellen Show’ verklapte Kim Kardashian het geslacht van haar derde kindje dat onderweg is via een draagmoeder. De roze babyshower die ze vorige week gaf, bevatte natuurlijk ook al een behoorlijke hint.

Kim Kardashian verwacht een derde kindje met haar man Kanye West en de hulp van een draagmoeder. In de talkshow van Ellen DeGeneres kwam Kim Kardashian langs en tijdens een onschuldig praatje over hoe oudste dochter North West uitkijkt naar de komst van de nieuwste telg, verklapte Kim Kardashian het geslacht van de nieuwe baby. Het wordt een meisje!

De babyshower die Kim vorige week gaf, was natuurlijk wel héél roze en dat gaf wel al een hint naar het geslacht van Baby Number Three, maar nu werd het nieuws dus zelf door Kim bevestigd.

Nog geen naam

Ze vertelde ook nog dat grote zus North uitkijkt naar de komst van haar babyzusje en dat Kanye en zijzelf nog geen naam hebben voor de nieuwste telg. Wij zijn alvast benieuwd naar hoe creatief ze deze keer uit de hoek zullen komen nadat het eerste kind van Kim en Kanye North West gedoopt werd en het koppel daarna hun zoontje Saint West noemde.

De babyshower gaf al een hint over het geslacht van Baby Nummer Drie

Maar in The Ellen Show bevestigde Kim voor het eerst dat het een meisje wordt

Gesponsorde artikelen