Kim Kardashian verklapt welke zus ze het slechtst gekleed vindt

Kim Kardashian verklapt welke zus ze het slechtst gekleed vindt

Kim Kardashian heeft onthuld wie van haar zussen én moeder ze het slechtst gekleed vindt. Ze moest in ‘The Late Late Show’ met James Corden alle Kardashians rangschikken van best naar slechtst gekleed. En de uitslag was best verrassend. 

Realityster Kim Kardashian was deze week te gast in The Late Late Show van James Corden. Die show heeft een onderdeel genaamd ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’, waarbij celebrities verschillende vragen moeten beantwoorden. Als ze weigeren om een antwoord te geven, moeten ze iets vies eten of drinken.

De best en slechtst geklede Kardashians

De eerste vraag die Kim Kardashian voorgeschoteld kreeg, was meteen een pittige. Ze moest de kledingstijl haar zussen én haar moeder rangschikken van beste naar slechtste. Als ze dit niet deed, wachtte haar een shotje vogelspeeksel. Na een beetje twijfel kwam Kim tot de volgende rangschikking. De eerste plaats was voor halfzusje en topmodel Kendall Jenner. Mama Kris stond op de tweede plaats. Het derde plekje ging naar Kylie. In vierde positie strandde Kourtney en het was Khloé die op de laatste plaats eindigde. “Ze gaat me vermoorden” voegt Kim er nog aan toe.

GettyImages

Kanyes slechtste eigenschap

Kim kreeg ook de vraag wat de slechtste eigenschap van haar man Kanye West is. Blijkbaar valt de rapper gemakkelijk in slaap in het openbaar. Zo zou hij in slaap vallen tijdens oudercontacten, meetings op restaurant, enz … Maar hij heeft blijkbaar wel altijd een excuus en dat is ook altijd hetzelfde. Hoelang het ook geleden is dat ze gevlogen hebben, Kanye steekt zijn slaapjes altijd op jetlag. Smooth hoor, Kanye.

Zijn Khloé en Kylie zwanger?

UIteraard kreeg Kim Kardashian ook dé vraag die zowat de hele wereld bezighoudt op dit moment. Zijn haar zussen Khloé en Kylie zwanger? Op die vraag weigerde Kim echter te antwoorden waardoor ze moest drinken van een smoothie met sardinesmaak. Ze doet dus écht alles om het geheim van haar zussen te bewaren. Kim zelf heeft wel bevestigd dat ze haar derde kindje verwacht. Ze zal een tweede dochter krijgen via een draagmoeder.

Bekijk het hilarische fragment hier:

Gesponsorde artikelen