Kim Kardashian wil het internet breken met haar blote billen

Kim Kardashian wil het internet breken met haar blote billen

Eerder dit jaar haalde ze al het meeste likes op Instagram dankzij haar trouwfoto met Kanye West, maar met haar laatste post is Kim Kardashian vastberaden om alle internetrecords van tafel te vegen. En daar heeft ze haar wederhelft niet voor nodig. Haar blote billen daarentegen… Oh ja, en olie, véél olie.

Doet Paper Magazine niet meteen een belletje rinkelen? Daar zal de wintereditie 2014 meteen verandering in brengen, want niemand minder dan Kim Kardashian staat te blinken op de cover. En dat blinken mag je letterlijk nemen…

Op de foto zien we hoe een overdreven geoliede Kim K. met haar blote billen naar de camera poseert, terwijl ze niets aan de verbeelding overlaat. De Amerikaanse realityster heeft niet meer om haar lijf dan een gigantische halsketting en zwarte, fluwelen handschoenen waarmee ze haar afgezakte jurkje vasthoudt. 

“Break the internet, Kim Kardashian” is de bijhorende boodschap. Het is maar een woord…

Om de Amerikanen niet al te hard te choqueren is er naast het onthullende kiekje een alternatieve cover uitgebracht waarbij het zware, blingbling jurkje wél nog om haar lijf hangt. Verder zien we hoe Kim K. een fles champagne ontkurkt en hoe de spuitende vloeistof als bij wonder in een glas belandt dat op mysterieuze wijze op haar fameuze derrière balanceert. Straf!

Al is dat mikken blijkbaar niet zo makkelijk als het lijkt…

Rest ons enkel de vraag: wat denkt Kanye (Yeezus) West hiervan? 

Wel, die is vooral fier dat hij de derrière van zijn vrouw elke dag mag bewonderen. 

En terecht!

Gesponsorde artikelen