Kinderverkrachter zelf tot 2x toe door 20 gevangenen verkracht

In Brazilië heeft Daryell Dickson Menenzes Xavier zichzelf aangegeven bij de politie omdat hij zijn één jaar oude zoon verkracht had. Hij werd direct naar de lokale gevangenis gebracht, in voorhechtenis, tot zijn proces 30 dagen later. In die periode werd hijzelf brutaal verkracht, door maar liefst 20 van zijn medegevangenen, een locale gang. Zo te zien kon zijn beroep hem niet helpen in deze benarde situatie. In het dagelijkse leven was hij namelijk Jujitsutrainer.

Direct na deze gruwelijke aanval op Daryell, snelde de medische staff van de gevangenis toe. Daryell moest op grote delen van zijn rug gehecht worden. Ook zijn rectaal gebied zou een klein beetje last ondervonden hebben. Hier kreeg hij dus ook draadjes.

Spoedig herstel

Na een korte herstelperiode mocht Daryell Dickson de ziekenboeg verlaten, waarop dezelfde 20 gevangenen hem opnieuw om beurt verkracht hebben. Alweer had hij ernstige verwondingen, vooral op zijn rug. Zijn bebloede bajeskleren spreken dan ook tot de verbeelding. De hechtingen op zijn rug waren terug opengereten.

Buitenstaanders vinden dit extreem gewelddadig, maar Brazilianen kiezen de kant van de 20 gevangenen. Maakt niet uit in welke gevangenis Daryell Dickson komt, de gevangenen kennen zijn naam al. Hij is met andere woorden gewaarschuwd.

bron: 

New Link

Meer
Lees meer...