Kippenvel! Milow en Emma Bale zorgen voor een lach en een traan voor Rode Neuzen Dag

Kippenvel! Milow en Emma Bale zorgen voor een lach en een traan voor Rode Neuzen Dag

Milow en Emma Bale hebben op de vooravond van Rode Neuzen Dag een prachtig intiem concert gegeven in de Qube van Qmusic. De opbrengst ging uiteraard naar het goede doel dat vandaag een hoogtepunt bereikt met de slotshow op VTM. De ervaren Milow zingt tegenwoordig samen met de slechts 16-jarige Emma Bale, bekend uit The Voice Kids. En Milow verklapte ons dat hij eigenlijk allergisch is aan de ‘fortune cookies’ hun gezamenlijke hit.

We associëren Milow eerder met weemoedige muziek, goed voor iedereen die het even moeilijk heeft. Maar aangezien Rode Neuzen Dag net het tegenovergestelde wil doen door een glimlach op je gezicht te toveren, heeft ook Milow zijn playlist aangepast. Hij speelde zuiver op z’n gitaar enkel positieve liedjes die het publiek blij maakten.

En ook Emma zorgde voor heel wat kippenvelmomenten. En niet alleen in haar muziek verbaast dit jonge talent ons, ook tijdens een interview met newsmonkey doet ze een opmerkelijke uitspraak, perfect voor deze Rode Neuzen Dag: “Soms is ongelukkig zijn ook goed, dan besef je weer wat het is om gelukkig te zijn.”

Gesponsorde artikelen