Left Right
scrollTop top

‘Kirby Jenner’: een realityshow over de ‘tweelingbroer’ van Kendall Jenner


Kirby Jenner
© Quibi

De Kardashian-Jenner familie is niet uit de spotlights te houden. Deze keer krijgt Kirby Jenner, de ‘tweelingbroer’ van Kendall Jenner, ook zijn eigen realityshow op de nieuwe streamingdienst Quibi. Kirby photoshopt zich al jaren in de foto’s van Kendall, maar ze zijn geen echte bloedverwanten.

De 24-jarige Kirby Jenner, of zo noemt hij zichzelf toch, is een internetfenomeen dat sinds kort zijn eigen realityshow heeft op de nieuwe streamingdienst Quibi. Kirby werd bekend door zijn foto’s op Instagram waar hij zichzelf photoshopte in foto’s met Kendall Jenner.

Kirby Jenner

In 2015 begon het verhaal van Kirby Jenner: hij startte zijn Instagramaccount. Daar publiceerde hij foto’s met Kendall Jenner en doet hij zich voor als haar tweelingbroer. Vandaag heeft hij meer dan 1,4 miljoen volgers op Instagram én zijn eigen programma op Quibi. Kirby Jenner is ook de naam van zijn nieuwe realityshow en werd zelfs geproduceerd door Kris en Kendall Jenner. In de trailer noemt Kim Kardashian hem “het best bewaarde geheim van onze generatie”. Op Instagram en in de serie lijkt het allemaal heel overtuigend. Moest je niet echt op de hoogte zijn van de Kardashian-Jenner familie, dan had je waarschijnlijk wel geloofd dat Kirby echt deel uitmaakt van de familie. Hij wenste Kris Jenner zelfs een fijne moederdag op Instagram.

Mysterieuze identiteit

Over Kirby Jenners echte naam is weinig tot niets bekend. Ook waar hij vandaan komt, of hoe oud hij eigenlijk echt is, weten we niet. Het is een droom van velen om deel uit te maken van ’s werelds populairste familie, en het is Kirby op een wel heel ludieke manier toch gelukt. Hij had waarschijnlijk zelf nooit gedacht of gedroomd dat hij zijn eigen realityshow zou krijgen. Maar het is hem gelukt, en wij kunnen er allemaal van meegenieten. In het programma zullen ook Kris, Kourtney, Kim, Khloé en Kylie te zien zijn.

“Mijn show heeft een beetje van alles. Het heeft mode en modellenwerk. Het heeft pyrotechniek, mijn zusters zitten erin. Ik ben in een gevecht geraakt met een vogel en een zakenclown en ik doe wat zang. Ik ben echt blij om de wereld te laten zien wat ik achter gesloten deuren doe”, vertelde Kirby nog aan CNN.

Kirby Jenner is nu te bekijken op Quibi. Bekijk hier alvast de trailer:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...