Kit Harington scheert zijn baard af en de wereld is in shock: “Hij lijkt net een gothic-tiener”

Kit Harington scheert zijn baard af en de wereld is in shock: “Hij lijkt net een gothic-tiener”

Kit Harington heeft het ondenkbare gedaan, hij heeft zijn baard afgeschoren. Fans spotten de acteur deze week met gladde babywangetjes en stuurden direct foto’s van zijn nieuwe look de wereld in. Je kan het al raden … fans zijn in shock. Hij lijkt net een gothic-tiener, klinkt het. Zou hij zijn warme baard niet langer nodig hebben in Game of Thrones’ Castle Black? Het blijkt allemaal voor een rol in een toneelstuk te zijn, dus laten we hopen dat Harington die haren gauw weer laat teruggroeien.

Een kruising tussen de (inmiddels overleden) acteur Heath Ledger in de film 10 Things I hate about you en een gothic-tiener tijdens een Cure-concert, zo omschrijft de Amerikaanse nieuwssite The Huffington Post Kit Haringtons nieuwe look. Fans spotten Game of Thrones-acteur Kit Harington afgelopen week zónder baard en deelden direct selfies van zijn nieuwe voorkomen met de wereld.

Zoals deze

En deze

En hier zelfs een filmpje waarin je ziet hoe hij (baardloos) selfies neemt

Vanwaar ineens de gladde zachte babywangetjes? Was Harington zijn baard zat? Wilde hij eens iets anders? Wel, de verklaring is dat hij zijn gezichtshaar moest afscheren voor een rol die hij speelt in toneelstuk Doctor Faustus in Londen.

Om nog even goed te vergelijken, foto’s van voor en na … de baard

We hoeven je niet te vertellen dat fans he-le-maal niet blij zijn

Hij lijkt zo stukken jonger, klinkt het

Deze krijgt zelfs haatgevoelens

Anderen zijn diep, diep teleurgesteld

Yikes!

Er is één lichtpuntje … gelukkig groeien baarden terug. Laten we hopen dat Harington niet te gehecht raakt aan gladde zachte wangetjes

En dat hij na het toneelstuk in no time weer terug de oude bebaarde Kris Harington is, zoals we hem allemaal kennen

Bron: The Huffington Post, Buzzfeed

Gesponsorde artikelen