‘Klopjacht’ lanceert laatste oproep voor kandidaten derde seizoen

Goed nieuws voor de fans van Klopjacht die zelf eens graag zouden deelnemen aan het programma. Play4 is namelijk nog altijd op zoek naar deelnemers voor het aankomende derde seizoen. De zender lanceerde eerder deze maand een laatste oproep daarvoor.

Play4 zond in najaar van 2021 voor het eerst Klopjacht uit. In dat programma moeten gewone Vlamingen proberen 400 uur – ofwel 17 dagen – uit de handen blijven van een team topspeurders. De enige voorwaarde daarbij is dat ze in België blijven. Als ze er op het einde in slagen om het extractiepunt te bereiken zonder gepakt te worden, maken ze kans op een geldprijs.

Het tweede seizoen ging van start eind augustus 2022. Daarnaast is er ook een verkorte versie Klopjacht Celebs verschenen op GoPlay. Drie duo’s BV’s moesten daar 50 uur uit de handen van de speurders blijven.

Derde seizoen

Klopjacht is gebaseerd op het Nederlandse programma Hunted. In beide landen kreeg het programma de voorbije jaren wel kritiek omdat sommige situaties onrealistisch zijn, deels in scène zijn gezet of na de gebeurtenissen opnieuw gefilmd.

Ondanks die kritiek kondigde Play4 nog voor de finale van seizoen 2 aan dat er een derde seizoen van Klopjacht zou komen. Daarvoor lanceerde de zender toen ook een oproep. Die heeft het begin deze week herhaald.

Wie zich geroepen voelt, kan nog steeds terecht op de website van GoPlay. Daar moet je aangeven of je je alleen of als duo wil inschrijven. Daarnaast moet je ook foto’s en een video doorsturen en een korte vragenlijst invullen.

Bekijk hier de oproep van Play4:

Meer
Lees meer...