‘Klopjacht’: Speurders rijden Chloé straal voorbij

Het blijft spannend in Klopjacht. Ondertussen zijn de vluchters al een tijdje onderweg en hebben ze nog een week te gaan. Althans, als de speurders hen niet vatten. In de nieuwe aflevering staat vooral Chloé centraal. Zij is rustig aan het studeren tot ze een bizar voorgevoel krijgt. Een gevoel dat haar uiteindelijk ook uit de handen van de speurders houdt.

Enkele vluchters zijn al gevat, maar de anderen gaan rustig verder met het spel. Zij proberen nog steeds om 400 uur uit de handen van de speurders te blijven en op het einde een extractiepunt te bereiken. Als ze op de laatste dag op dat punt veilig aankomen, hebben ze het spel gewonnen.

In de eerste drie afleveringen van Klopjacht zagen we al hoe PolleRoxan, Ann-Sophie, Jonna en Kevin al werden opgepakt. Ook tijdens de trip van alle duo’s naar Leuven werd het even spannend, maar daar werd uiteindelijk ook niemand gevat.

Chloé

De speurders moesten deze aflevering dus terug van nul beginnen. Daarbij wezen de eerste tips naar de zussen Meredith en Marisya, maar die konden het gevaar door een snelle lift voorkomen. Uiteindelijk richtten de speurders alle pijlen op Chloé. Zij belde namelijk met de telefoon van een kennis naar een van haar goede vriendinnen. Die laatste stond natuurlijk onder tap, waardoor de speurders alles konden horen.

Uiteindelijk wisten ze dus waar Chloé verstopt zat en trokken alle eenheden richting het huis van die kennis. Daar zat Chloé in eerste instantie nog rustig te studeren, maar net voor het middageten kreeg ze toch een raar voorgevoel. Ondertussen kwamen de speurders dichter en probeerde Chloé toch nog van haar lunch te genieten.

Weggeglipt

Eenmaal aangekomen in het huis, is Chloé nergens meer te bespeuren. Uiteindelijk blijkt dat ze net voor het huisbezoek toch was weggeglipt omdat ze zich ernstige zorgen maakte. Daarbij zagen we zelfs hoe ze met de auto van de vrouw des huizes de speurders kruist. Die waren te druk bezig met het opstellen en herhalen van hun plan, waardoor Chloé uit het vizier blijft. Ook zij kon dus deze week uit handen blijven van de politie.

Klopjacht is elke zondag om 20 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...