Knuffelbeer van Wiglett uit Pokémon gaat viraal door wel heel opvallende vorm

Fans van Pokémon hebben doorheen de jaren al heel wat merchandise van de serie kunnen kopen. Zo bestaat er ook een knuffel van zowat iedere Pokémon, waarbij de nieuwe van Wiglett zonder twijfel de meest opvallende is. Die knuffel gaat nu namelijk viraal door zijn nogal specifieke vorm.

Pokémon mag dan al meer dan 27 jaar oud zijn, aan populariteit heeft het nog niet veel ingeboet. Zowel bij de jeugd als bij twintigers en dertigers doen de Pokémonkaarten het nog steeds ontzettend goed. Er valt dan ook heel wat geld bij te verdienen, want bij die kaarten zitten ook veel zeldzame.

Ook de serie blijft nog steeds populair. Eind vorig jaar moesten de kijkers na 25 jaar afscheid nemen van Ash Ketchum en Pikachu en verschenen er twee nieuwe hoofdpersonages, Liko en Roy. Daarnaast is ook Netflix bezig aan een reeks rond de franchise. Het verhaal is dus nog lang niet verteld.

Opvallende knuffels

Met de populariteit van de kaarten, de reeks en ook de game op de Nintendo, is er natuurlijk ook heel wat merchandise rond de franchise. Al sinds het begin van de reeks 25 jaar geleden horen daar ook knuffelberen bij. Hoewel op het begin meestal ‘start-Pokémons’ als Bulbasaur en Charmander in de rekken lagen, is dat nu anders.

Op het internet kan je namelijk zo goed als alle Pokémon krijgen. Ook degenen die misschien beter niet in knuffelvorm beschikbaar zouden moeten zijn. Het meest opvallende voorbeeld daarvan is Wiglett. Wiglett is een lange, witte Pokémon die altijd uit de grond lijkt te komen. Daardoor is enkel zijn hoofd zichtbaar en zit de rest verstopt.

Die knuffel is dus nu op verschillende sites te koop, maar de foto’s daarbij zijn op z’n minst speciaal te noemen. Daarbij lijkt de knuffel namelijk verdacht veel op een penis en is er weinig terug te vinden van het figuurtje zelf. Dat zorgde op sociale media alvast voor heel wat amusement.

@ign New Pokémon plush toy just dropped. It’s Wiglett! #pokemon #wiglett #diglett #plush #toy #pokemoncenter #wtf #real #gaming #nintendo #switch #nintendoswitch #pokemonscarlet #pokemonviolet #pokemonscarletviolet #gamingontiktok ♬ original sound – IGN
Meer
Lees meer...